مقاله ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت :

مقاله ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۲۷ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی کمی و کیفی ترمیم در زخم های پوستی تمام ضخامت
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترمیم بافت
مقاله زخم تمام ضخامت
مقاله پوست
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: در فرآیند بهبود زخم، سرعت بسته شدن زخم شاخص کمیت و سرعت تکامل آن شاخص کیفیت است. سرعت بسته شدن زخم اغلب با اندازه گیری سطح زخم و تکامل آن با معاینات فیزیکی ارزیابی می شود. هدف از این مطالعه ارایه روشی نیمه کمی با دقت و حساسیت لازم برای بررسی کمیت و کیفیت فرآیند ترمیم زخم های پوستی تمام ضخامت در مطالعات حیوانی بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی از تعداد ۲۰ موش سفید صحرایی نر بالغ استفاده شد. زخم های تمام ضخامت در پشت موش ها ایجاد و ۱۲ روز بعد بررسی شدند. در مطالعه ماکروسکوپی برای تعیین درصد زخم های باز و بسته، از زخم ها تصویربرداری و سطح آنها با نرم افزار ScnImage محاسبه شد. شاخص های کیفیت ترمیم با کنترل قرمزی و تورم ارزیابی شدند. در مطالعه میکروسکوپی زخم ها برداشت و بعد از تثبیت و پردازش به روش هماتوکسیلین و ائوزین رنگ آمیزی شدند. باز و بسته بودن زخم ها با بررسی میکروسکوپی برش ها تعیین شد و شاخص های کیفیت ترمیم شامل التهاب، تراکم سلولی و گستردگی رگ های خونی در برش ها ارزیابی شدند.
یافته ها: در بررسی ماکروسکوپی ۲۱۷% زخم ها بسته و ۷۸۳% باز بودند. با مطالعه میکروسکوپی ۴۰% زخم ها بسته و ۶۰ % آنها باز بودند. وجود لخته خشک در سطح زخم ها علت این اختلافِ معنی دار (p<0.05) بود. با روش میکروسکوپی شاخص های کیفیت ترمیم در حاشیه و مرکز بافت ترمیمی متفاوت بود. این پارامترها با روش ماکروسکوپی قابل ارزیابی نبودند.
نتیجه گیری: ارزیابی ترمیم با روش های ماکروسکوپی خطاهای قابل ملاحظه ای دارد. بنابراین در مطالعات پایه و بررسی اثر داروها باید روش های میکروسکوپی به کار گرفته شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.