مقاله ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱) :

مقاله ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشنامه اقتصادی از صفحه ۱۹۹ تا ۲۲۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها (۱۳۸۷-۱۳۸۱)
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بورس اوراق بهادار تهران
مقاله ارزشیابی
مقاله شرکتهای تولیدکننده سیمان
مقاله مدل تحلیل پوششی داده ها DEA
مقاله بازده به مقیاس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله به بررسی کارایی شرکتهای تولیدکننده سیمان پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل تحلیل پوششی داده ها می پردازد. تعداد واحدهای تشکیل دهنده جامعه آماری بر اساس اطلاعات بورس تهران؛ ۲۳ شرکت است. یکی از تکنیک هایی که بخوبی در این جهت موثر می باشد، مدل تحلیل پوششی داده ها (DEA) است. روش تحلیل پوششی داده ها بر مبنای مدل برنامه ریزی خطی بنا شده و این روش نیازمند یک سری اطلاعاتی است که با تحلیل آن کارایی یا عدم کارایی واحدهای تصمیم گیرنده مشخص می شود. در این مقاله، با تهیه و تدوین مهمترین شاخصها، ورودیها و خروجیهای مدل DEA مشخص شده است. ورودیها شامل نیروی انسانی، مواد اولیه، ماشین آلات و تجهیزات و انرژی بوده و خروجیهای در نظر گرفته شده نیز فروش خالص، افزایش (کاهش) در موجودی کالای ساخته شده، افزایش (کاهش) در موجودی کالای در جریان ساخت و سود حاصل از سرمایه گذاری هستند. بر اساس اطلاعات موجود نتایج کارایی هر یک از شرکتها با استفاده از نرم افزار DEAP۲ بدست آمده است. در نهایت کاراترین شرکتها به عنوان الگو انتخاب و معرفی شده اند. ضمن مقایسه، شرکتهای ناکارا می توانند خود را به شرکتهای کارا نزدیک نموده تا به سطح کارایی لازم دسترسی یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.