مقاله جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی :

مقاله جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم زمین از صفحه ۷۹ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: جلبک های آهکی نهشته های پرمین البرز مرکزی: رهیافت محیطی و چینه نگاری سکانسی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرمین
مقاله البرز مرکزی
مقاله جلبک های آهکی
مقاله شرایط محیطی
مقاله چینه نگاری سکانسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رخساره های کربناتی پرمین در البرز مرکزی، دارای جلبک های آهکی فراوانی هستند. بررسی این رخساره ها منجر به شناسایی گونه های مختلفی از سیانوباکتری ها، جلبک های سبز داسی کلاداسه و ژیمنوکودیاسه و جلبک های فیلویید شده است. در این نهشته ها، جلبک های فیلویید در رخساره های آهکی مرتبط با پشته های کربناتی شناسایی شده اند. سیانوباکتری ها کم و بیش به صورت قشرساز در رخساره های کشندی تا لاگونی رمپ درونی گسترش داشته و جلبک های سبز داسی کلاداسه و ژیمنوکودیاسه به طور عمده در رخساره های کم ژرفای رمپ درونی یافت شده اند. جلبک های ژیمنوکودیاسه نسبت به داسی کلاداسه ها تا ژرفای بیشتری گسترش داشته اند. حضور سیانوباکتری ها در توالی های رسوبی منطبق بر مرز سکانسی نوع اول بوده است. جلبک های فیلویید در رخساره های مرتبط با سطح پیشروی سکانس حضور داشته و بیشترین فراوانی جلبک های سبز داسی کلاداسه و ژیمنوکودیاسه در پیرامون بیشترین سطح غرقابی و سیستم تراکت تراز بالا ثبت شده است. فراوانی جلبک های سبز آهکی از قاعده به راس پاراسکانس های کربناتی افزایش نشان می دهد. فراوان شدن جلبک های سبز آهکی ارتباط نزدیکی با گرم شدگی اقلیمی و گذر از شرایط سردخانه ای به گلخانه ای در پرمین البرز نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.