مقاله بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا :

مقاله بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در زیست شناسی گیاهی از صفحه ۲۵ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بر روی جذب نیترات توسط HATS ، در گیاه آرابیدوپسیس تالیانا
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرابیدوپسیس
مقاله سیستم با تمایل بالا
مقاله کلرات
مقاله نیترات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثیر غلظت های میکرومولاری کلرات بین ۰ تا ۱۰۰ میکرومولار به عنوان یک ماده آنالوگ نیترات، بر روی فعالیت سیستم با تمایل بالای نیترات در شرایط بدون نیترات در دو اسیدیته ۶ و ۶۵ یا همراه با سه غلظت نیترات شامل ۰، ۲۵ و ۵۰ میکرومولار در اسیدیته ۶ در طی دو بخش تحقیقی و با استفاده از لاین های آرابیدوپسیس تالیانای (Arabidopsis thaliana)جهش یافتهatnrt2.1 ،atnrt2.4 و chl1-5 و جهش یافته atnrt2.1 تراریخت شده با ژنNRT2.1 مطالعه گردید. به دنبال کشت بذرهای متعلق به این ژنوتیپ ها بر روی محیط کشت جامد حاوی مواد غذایی و انتقال آنها به شرایط رشدی کنترل شده، برای درک بهتر نقش سیستم با تمایل بالا در جذب نیترات، پس از هفت روز درصد برگچه های کاملا باز به عنوان شاخص عملکرد این سیستم بررسی گردید. بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق، بالاترین میزان مقاومت در برابر غلظت های بالای کلرات هم در محیط فاقد و هم در محیط دارای نیترات در جهش یافته atnrt2.1 مشاهده شد. اختلال در بیان ژن های AtNRT2.4 و AtCHL1 به افزایش مقاومت گیاهچه ها در برابر کلرات منجر نگردید. از طرف دیگر، تشدید بیان ژن NRT2.1 در جهش یافته atnrt2.1 به کاهش معنی دار درصد برگچه های کاملا باز در این ژنوتیپ منجر شد. با تکیه بر این نتایج، به نظر می رسد که ژن AtNRT2.1 نقش اصلی و کلیدی را در جذب نیترات از محیط توسط سیستم با تمایل بالا دارد و این نتایج، تحقیقات فیزیولوژیک و مولکولی قبلی در رابطه با عملکرد این ژن را تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.