مقاله راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان) :

مقاله راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی از صفحه ۸۵ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی دانشگاه بوعلی سینا همدان)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشتغال
مقاله دانش آموختگان کشاورزی
مقاله راهکار
مقاله دانشگاه بو علی
مقاله همدان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این پژوهش بررسی راهکارهای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی می باشد. در این تحقیق از روش مطالعه پیمایشی با انجام یک مطالعه موردی بر روی دانش آموختگان دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان استفاده شده است. تعداد دانش آموختگان مذکور در مقطع کارشناسی گرایش های مختلف کشاورزی ۷۹۰ نفر بوده است. نمونه آماری با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ۲۱۰ نفر(n=210) انتخاب گردید. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه بود. روایی پرسشنامه از طریق روش روایی محتوایی و توسط گروهی از متخصصان مربوطه مورد بررسی قرار گرفت. پس از اصلاحات اولیه تعداد ۳۰ نمونه پرسشنامه جهت تعیین پایایی، تکمیل گردیده و با استفاده از نرم افزار SPSS و ضریب آلفای کرونباخ مورد آزمون مقدماتی قرار گرفت و ضریب آلفای کرونباخ به دست آمده ۸۲۶ درصد محاسبه گردید که نشان دهنده قابلیت اعتماد بالا نسبت به ابزار تحقیق می باشد. در این تحقیق از جمله مهم ترین راهکارهایی که در جهت بهبود وضعیت دانش آموختگان کشاورزی به دست آمد عبارت بودند از: بهبود وضعیت اشتغال از طریق برقراری ارتباط تنگاتنگ بین انجمن ها و تشکل های دانشجویی و شرکت های دانش بنیان فعال در بازار کار، اصلاح و تغییر برنامه های درسی کشاورزی در دانشگاه ها به طور منظم و متناسب با نیاز مراکز کاری، ایجاد فرصت های شغلی جدید مرتبط با کشاورزی در بخش های غیردولتی اعم از خصوصی، تعاونی و سازمان های غیردولتی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.