مقاله علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون» دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون» :

مقاله علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات سیاسی و بین المللی از صفحه ۵۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: علل روی کارآمدن خاتمی (دولت اصلاحات ۱۳۷۶) «بر اساس نظریه توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون»
این مقاله دارای ۲۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دولت سازندگی
مقاله دوم خرداد
مقاله توسعه نامتوازن ساموئل هانتینگتون
مقاله مشارکت سیاسی
مقاله تحرک اجتماعی
مقاله توسعه اقتصادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سوال اصلی مقاله این است که علت و زمینه روی کار آمدن سید محمد خاتمی (دولت اصلاحات) در دوم خرداد ۱۳۷۶ چه بوده است؟ مقاله تلاش دارد با مبنا قرار دادن نظریه “توسعه نامتوازن” ساموئل هانتینگتون، که واپسماندن نهادهای سیاسی از دگرگونی های اجتماعی و اقتصادی را باعث ایجاد پایه های جدید برای تجمع سیاسی و آفرینش نهادهای جدید سیاسی می داند، به این سوال این چنین پاسخ دهد که توسعه نامتوازن در دوره هاشمی (دوره سازندگی) علت روی کار آمدن خاتمی بوده است. در واقع به واسطه تحرک اجتماعی و طبقاتی همراه با توسعه اقتصادی و سپس رشد طبقه متوسط جدید که در دوره سازندگی پدیدار شد، مطالبات جدیدی به وجود آمد که عمدتا شامل مشارکت در اداره امور کشور و تعیین سرنوشت سیاسی بود. اما در این دوره تلاش زیادی در جهت توسعه سیاسی کشور صورت نگرفت. در چنین شرایطی شعارهای آقای خاتمی که بر حول این مطالبات جدید شکل گرفت، باعث شد که بخش قابل توجهی از آرای انتخاباتی مردم به آقای خاتمی تعلق گیرد و ایشان برنده انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.