مقاله بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی :

مقاله بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۵۵ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: بررسی صفات تعیین کننده عملکرد جو (.Hordeum vulgare L) در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو
مقاله تنش خشکی
مقاله صفات مورفولوژیک
مقاله تجزیه مسیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با وجود محدودیت های اقلیمی از جمله خشکی در ایران، لزوم شناسایی ژنوتیپ ‌های مقاومتر و بکارگیری آنها در برنامه ‌های اصلاحی ضروری به نظر می ‌رسد. این پژوهش به منظور بررسی و ارزیابی تعدادی ژنوتیپ جو در دو شرایط تنش خشکی و بدون تنش و بررسی مهمترین صفات تاثیرگذار بر عملکرد آنها به صورت دو آزمایش مجزا انجام گردید. نتایج نشان داد که در مورد کلیه صفات، بین ژنوتیپ‌ ها و شرایط رطوبتی تفاوت های معنی ‌داری وجود دارد. بیشترین همبستگی عملکرد در هر دو محیط با صفت وزن زی ‌توده بود. با استفاده از تجزیه رگرسیون گام به گام چهار صفت در محیط تنش و هفت صفت در محیط نرمال دارای اثرات معنی ‌داری بر عملکرد بوته بودند. با توجه به متفاوت بودن تعداد این صفات در دو محیط می ‌توان چنین نتیجه گرفت که پارامترهای زیادی در تشکیل عملکرد گیاه نقش داشته و برآیند آنها در نهایت به صورت عملکرد بوته قابل اندازه ‌گیری است. در حالت غیر تنش ژنوتیپ‌ های زودگل تر، دارای تعداد سنبله‌ های بیشتر و بزرگتر و بوته‌ های بزرگتر، عملکرد بهتری خواهند داشت. با وجود محدودیت آبی در این دوره نیز، محدودیت این صفات تعیین کننده عملکرد خواهد بود بنابراین برای اصلاح عملکرد در شرایط تنش می ‌توان از طریق صفات وزن صد دانه، تاریخ رسیدن، ارتفاع بوته، وزن سنبله اصلی و وزن زی ‌توده اقدام نمود. البته گیاهان بزرگتر و دارای سنبله ‌های بیشتر و سنگین‌ تر که زودرس نیز باشند، می‌ توانند هم در شرایط بدون تنش و هم در شرایط دارای تنش ملایم برتری داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.