مقاله مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی :

مقاله مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زراعت و اصلاح نباتات ایران از صفحه ۷۳ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در شرایط عادی و تنش رطوبتی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش رطوبتی
مقاله گلرنگ
مقاله تجزیه علیت
مقاله تجزیه همبستگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور مقایسه روابط صفات زراعی گلرنگ در دو شرایط عادی و تنش خشکی، صد ژنوتیپ از کلکسیون گلرنگ بانک ژن گیاهی ملی ایران در دو آزمایش جداگانه آبیاری نرمال بر اساس ۷۰-۶۰ میلیمتر تبخیر و شرایط تنش رطوبتی بر اساس ۱۸۰-۱۷۰ میلیمتر تبخیر از تشتک کلاس در قالب طرح لاتیس ساده ۱۰ ۱۰ طی دو سال پیاپی مورد ارزیابی قرار گرفت. ژنوتیپ ها برای صفات مورد ارزیابی تنوع ژنتیکی خوبی نشان دادند که نوید منبع ژنی غنی برای برنامه های اصلاحی گلرنگ را می دهد. ضرایب همبستگی ساده نشان داد که در شرایط تنش خشکی صفات، %۵۰ گلدهی، %۵۰ رسیدگی، ارتفاع بوته، قطر غوزه، عرض براکته و تعداد دانه در غوزه همبستگی مثبت با عملکرد دانه دارند، در حالی که در شرایط عادی همه صفات فوق الذکر به اضافه درصد روغن (به جای %۵۰ رسیدگی) همبستگی مثبت با عملکرد نشان دادند. نتایج حاصل از تجزیه رگرسیون گام به گام برای عملکرد دانه نشان داد که در شرایط عادی به ترتیب قطر غوزه، تعداد دانه در غوزه، تعداد غوزه و وزن هزار دانه نقش بیشتری (%۵۰) در تبیین تغییرات عملکرد داشتند. در شرایط دارای تنش رطوبتی نیز صفات تعداد دانه در غوزه، قطر غوزه و %۵۰ رسیدگی به ترتیب بیشترین نقش را (%۵۱) در تغییرات عملکرد دانه داشته اند. نتایج حاصل از تجزیه علیت بین عملکرد دانه با صفات موجود در مدل رگرسیون نشان داد که در رژیم رطوبتی عادی، قطر غوزه (۰۵۲۳) و در شرایط خشکی تعداد دانه (۰۴۷۸) بیشترین اثر مستقیم بر عملکرد دانه را داشته است. بنابراین و با توجه به ارتباط مستقیم بین قطر غوزه و تعداد دانه در غوزه به عنوان یکی از اجزای مهم عملکرد دانه، می توان در برنامه های به نژادی گلرنگ صفات قطر غوزه و تعداد دانه در غوزه را به عنوان یک شاخص انتخاب مناسب جهت بهبود عملکرد دانه مورد استفاده قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.