مقاله تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار) :

مقاله تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی از صفحه ۵۱ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر فعالیت های آموزشی و ترویجی بر بهبود مراحل زراعت پنبه (از دیدگاه پنبه کاران دشت گرمسار)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فعالیت های آموزشی- ترویجی
مقاله پنبه
مقاله پنبه کاران گرمسار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف کلی این پژوهش بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی در فعالیت های زراعی پنبه کاران شهرستان گرمسار می باشد. منطقه مورد بررسی در این تحقیق شهرستان گرمسار است که در حدود ۲۱۰۰ نفر که به کار کشت پنبه اقدام نموده بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. تعداد نمونه آماری بر اساس فرمول کوکران ۱۰۱ نفر برآورد شد. روش جمع آوری اطلاعات در این تحقیق از طریق مطالعه اسنادی و به شیوه میدانی صورت گرفت. وسیله اصلی مورد استفاده در این تحقیق پرسشنامه بود که برای سنجش اعتبار آن مقدار ضریب کرونباخ آلفا برابر با ۸۹ درصد محاسبه گردید. بر اساس نتایج حاصل از آزمون همبستگی بین متغیر میزان عملکرد گندم و میزان فعالیت های آموزشی- ترویجی بین متغیرهای نیازسنجی از گندم کاران در خصوص امور تولید، میزان انعکاس مسایل و مشکلات پنبه کاران به مراجع ذی ربط، میزان کاهش ضایعات در تولید پنبه، میزان انتقال و عرضه فن آوری ها به پنبه کاران و ارایه توصیه های لازم در به کارگیری ماشین آلات کشاورزی، و میزان فعالیت های آموزشی- ترویجی، رابطه معنی داری وجود داشت. نتایج تحلیل رگرسیون چندمتغیره نشان داد پنج متغیر میزان انعکاس مسایل و مشکلات پنبه کاران به مراجع ذی ربط، میزان کاهش ضایعات در تولید پنبه، نیازسنجی از پنبه کاران در خصوص امور تولید، میزان انتقال و عرضه فن آوری ها به گندم کاران و ارایه توصیه های لازم در به کارگیری ماشین آلات کشاورزی، دارای تاثیر معنی داری بر عملکرد پنبه بودند. به طور کلی با توجه به ضریب تعیین، ۴۹۷ درصد از تغییرات متغیر وابسته توسط متغیر های فوق الذکر تبیین شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.