مقاله بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان) :

مقاله بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی از صفحه ۹۱ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی (طالعه موردی: دانشگاه بوعلیسینا همدان)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نگرش
مقاله دانشجویان کشاورزی
مقاله اشتغال
مقاله دانشگاه بوعلی سینا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف این پژوهش بررسی نگرش دانشجویان کشاورزی نسبت به اشتغال در بخش کشاورزی می باشد. دانشگاه بوعلی سینای همدان به عنوان مطالعه موردی این تحقیق انتخاب گشته است. از بین ۸۰۰ نفر دانشجوی رشته های کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا که جامعه آماری تحقیق را تشکیل می دادند، تعداد ۲۱۱ نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی- طبقه ایطی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶ به عنوان نمونه های آماری تحقیق انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه محقق بود که توسط گروهی از متخصصان رشته کشاورزی با روش سنجش محتوایی مورد روان سنجی گویه ها (روایی) قرار گرفت و طی یک آزمایش مقدماتی با استفاده از روش کرونباخ آلفا اعتبار یا پایایی سوالات مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحات لازم صورت پذیرفت و ضریب آلفای کرونباخ برایپرسشنامه تحقیق ۰۸۴ به دست آمد. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که هفت عامل زیر در بهبود آینده شغلی دانشجویان رشته های کشاورزی، به ترتیب بیشترین نقش را دارا هستند. این عوامل عبارتند از توانمندی های تخصصی دانشجو، ارتباط دانشگاه با مراکز کاری، فرصت های شغلی موجود، رضایت مندی سطح دانش دوران تحصیل، سیاست های دولت در زمینه اشتغال، تسهیلات و امکانات موجود و علاقمندی به مشاغل مرتبط با رشته های کشاورزی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.