مقاله پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز :

مقاله پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در طب جنوب از صفحه ۷۶ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: پایش مارکرهای بیماری زایی و مقاومت آنتی بیوتیکی اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین در فروشگاه های عرضه کننده گوشت شهرستان شیراز
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشریشیا کلی O157:H7
مقاله شیگاتوکسین
مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی
مقاله گوشت قرمز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: اشریشیاکلی O157:H7 تولیدکننده شیگاتوکسین، یکی از پاتوژن های متداول در گاو است که به طور اتفاقی موجب ایجاد بیماری هایی در انسان می شود. این باکتری پتانسیل آلودگی با گوشت قرمز را دارد و اغلب عفونت های بالینی ناشی از آن با مصرف گوشت چرخ کرده نپخته در ارتبا است.
مواد و روش ها: در این پژوهش، به صورت مقعی ۱۲۲ نمونه گوشت چرخ کرده از قصابی های چهار منقه مختلف شهر شیراز در سال ۱۳۸۶ جمع آوری و پس از غنی سازی در محی کشت اختصاصی و ارزیابی تخمیر سوربیتول و فعالیت بتاگلوکورونیدازی (تست MUG)، با کمک آنتی سرم اختصاصی، سویه های E.coli O157:H7 تعیین هویت گردید. سپس ژن های بیماری زای وروتوکسین، اینتیمین و همولیزین با استفاده از روش Multiplex PCR و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه ها با روش دیسک دیفیوژن مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: از مجموع نمونه های مورد بررسی، ۱۱۹ کلنی سوربیتول منفی جداسازی گردید که ۳ سویه O157:H7 (فراوانی ۲۴۵ درصد) با آنتی سرم اختصاصی تایید شد. از سویه های مورد بررسی، در دو جدایه هر دو ژن بیماری زای stx1 و eaeA (فراوانی ۱۶۴ درصد) مشاهده گردید. در سویه های تایید شده مقاومت به آنتی بیوتیک های اریترومایسین، تتراسیکلین، آمپی سیلین، پنی سیلین، کلیندامایسین، سفکسیم، نووبیوسین و جنتامایسین دیده شد.
نتیجه گیری: به دلیل زندگی این ارگانیسم در روده دام های سالم، ضرورت توجه به پیش گیری در هنگام فرایند گوشت وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.