مقاله بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول :

مقاله بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۳ تا ۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Peneaus semisulcatus
مقاله اسپیرولینا
مقاله بوشهر
مقاله لارو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه به منظور بررسی تغذیه لارو میگوی ببری سبز Penaeus semisulcatus به عنوان گونه بومی خلیج فارس به اسپیرولینای تولید شده در داخل کشور و مقایسه آن با سایر مواد غذایی مورد استفاده در هچری های بوشهر انجام شده است. لاروها از مولدین پرورشی در بوشهر انتخاب گردیدند. آزمایش از مرحله ناپلی ۵ تا ابتدای پست لارو در ۴ تیمار آزمایشی و یک تیمار کنترل هر یک در سه تکرار انجام گردید. پرورش لاروها در ظروف پلی اتیلنی ۲ لیتری با تعداد ۱۰۰ عدد ناپلی در هر ظرف در دمای ۳۰oC ، شوری۳۶ppt ، هوادهی مداوم و روزانه ۴ بار تغذیه انجام شد. تیمارها شامل: پودر اسپیرولینای تولید داخل، ترکیب پودر اسپیرولینای تولید داخل و مکمل غذایی تجاری Z plus، مکمل غذایی تجاری Z plus، اسپیرولینای غنی شده وارداتی (M.C.F) بودند و از جلبک کیتوسروس به عنوان شاهد برای تغذیه لاروها استفاده گردید. روزانه رشد طولی لاروها و در هر مرحله لاروی درصد بقا آنها ثبت گردید. نتایج رشد طولی لاروها توسط آزمون آنالیز واریانس دو طرفه با یک عامل تکرار شونده مقایسه شد که بین گروه ها اختلاف معنی داری مشاهده نشد و آنالیز بقا آنها توسط آزمون log-rank بررسی گردید که تفاوت معنی داری بین شاهد و ترکیب پودر اسپیرولینای تولید داخل و مکمل غذایی Z plus مشهود بود. بیشترین بقا مربوط به تیمار ترکیب پودر اسپیرولینای تولید داخل و مکمل غذایی تجاری Z plus (۷۶.۵ درصد) بود و حداکثر طول لارو مربوط به تیمار تغذیه شده با جلبک کیتوسروس (۴۳ mm) بود و بیشترین مرگ و میر در مرحله زوآ در تیمار جلبک اسپیرولینا دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.