مقاله تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) :

مقاله تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در اکوبیولوژی تالاب (تالاب) از صفحه ۵۱ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر شوری بر بازماندگی و رشد ماهی آمور انگشت قد (Ctenopharyngodon idella)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی آمور انگشت قد
مقاله شوری
مقاله بازماندگی
مقاله رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سالهای اخیر به علت پدیده خشکسالی و کاهش بارندگی در استان خوزستان میزان شوری آب برخی مزارع پرورش ماهی به ۹ppt رسید که به علت تلفات ماهی آمور خسارات زیادی به آبزی پروری استان وارد شد لذا، هدف مطالعه حاضر ارزیابی تاثیر شوری بر رشد و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) انگشت قد بود. بدین منظور ماهیان آمور انگشت قد (۰۶۹۰±۰۰۴۱۰ سانتی متر،۲۳۹۰±۵۵۱۲ گرم) در مخازن ۲۵۰ لیتری به تعداد ۱۵ قطعه ماهی در هر مخزن در دمای (۳۵۱±۱۶۲۴) درجه سانتی گراددر گروههای شوری۱۲ppt ، ۹، ۶، ۳ و آب شیرین به عنوان شاهد برای مدت ۲۱ روز قرار گرفتند. هر تیمار دارای سه تکرار بود. در مدت آزمایش (شهریور ۱۳۸۸ تا آبان ۱۳۸۸)، تغذیه ماهیان با استفاده از غذای پودری به میزان ۳% وزن بدن دو بار در روز صورت می گرفت. پس از ۲۱ روز نتایج حاکی از آن بود که افزایش شوری تا ۳ppt بر افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه و افزایش طول بدن تاثیری ندارد اما شوری های بالاتر ۶ppt) و ۹) تاثیر منفی بر بازماندگی ماهی داشتند. در شوری ۱۲ppt همه ماهیان قبل از ۱۴ روز تلف شدند. رشد ماهی به طور معنی داری در شوری بیش از ۳ppt کاهش یافت. ماهی آموریک ماهی استنوهالین آب شیرین است که تا شوری ۳pptx را به راحتی و بدون علایم استرس تحمل می کند. این نتایج نشان می دهد که ماهی آمور می تواند به راحتی تا شوری ۳ppt پرورش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.