مقاله بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱ :

مقاله بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه از صفحه ۲۹ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: بررسی برخی عوامل موثر در دکولمان جفت (Placental Abruption) در زایمان های ترم بیمارستان ولی عصر زنجان در سال های ۸۲-۱۳۸۱
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حاملگی
مقاله دکولمان جفت
مقاله جنین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه و هدف: دکولمان جفت یکی از موارد مهم اورژانس طب مامایی و زنان است که اتیولوژی آن به خوبی شناخته شده نیست اما فاکتورهایی مانند مولتی پاریتی و PROM را در آن دخیل می دانند. هدف از این مطالعه تعیین برخی عوامل موثر در دکولمان جفت در مادران باردار می باشد.
مواد و روش ها: این مطالعه به روش گذشته نگر توصیفی ـ تحلیلی بر روی ۷۳۰۱ مادر باردار در بیمارستان ولی عصر زنجان با استفاده از پرسش نامه انجام گرفته است. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: مادران بالای ۳۵ سال در مقایسه با گروه کنترل افزایش معنی داری ازنظر دکولمان جفت نشان می دهند (P<0.001). در مادران مولتی پار در مقاسیه با گروه کنترل افزایش دکولمان جفت معنی دار است (P<0.001). 52.7 درصد مادران دارای سابقه سزارین بودند (P<0.0001). ۲۹ درصد آن ها دارای سابقه سقط جنین در بارداری های قبلی بودند که در مقایسه با گروه کنترل افزایش معنی داری را نشان می دهد (P<0.001). ۱۲ درصد مادران دارای سابقه قبلی دکولمان جفت بودند آنالیز آماری نشان داد افزایش معنی داری از نظر دکولمان جفت در گروه تجربی وجود دارد (P<0.001). ۲۳ درصد مادران دارای سابقه پارگی زودرس پرده های جنینی بودند (P<0.01). ۱۱.۵ درصد مادران دارای فشار خون حاملگی بودند این افزایش در مقایسه با گروه کنترل معنی دار نبود.
بحث و نتیجه گیری: افزایش سن مادران، مولتی پاریته، سابقه سزارین و سابقه سقط القایی از عوامل خطرزا برای دکولمان جفت به حساب می آیند. شناسایی این عوامل می تواند کمک موثری برای این مادران باشد که مراقبت های ویژه ای نیاز دارند و بدین ترتیب می توان از خطرات آن برای مادر و جنین کاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.