مقاله مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله :

مقاله مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه ۳۷ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه حله
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلودگی
مقاله پارامترهای فیزیکوشیمیایی
مقاله ماکرو بنتوز
مقاله تنوع زیستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تنوع و فراوانی بی مهرگان آبزی بر حسب شرایط محیطی متفاوت می باشند، بنابراین با توجه به حساسیت آنها نسبت به آلاینده های مختلف می توان شرایط آب از نظر آلودگی را ارزیابی نمود. در این مطالعه ترکیب و تنوع بی مهرگان رودخانه حله به منظور مشخص نمودن شاخص های زیستی در سال ۸۹-۸۸ (تابستان و زمستان) بررسی گردید. رودخانه حله در منطقه حفاظت شده حله در استان بوشهر واقع شده است که از به هم پیوستن رودخانه های دالکی و شاپور تشکیل می شود. علاوه بر آن استفاده از شاخص های بیولوژیک و تطبیق نتایج حاصل از آن با آزمایشات فیزیکوشیمیایی تواما به کار گرفته شد تا اشتباهات و خطاها به حداقل امکان کاهش یابد. همچنین برخی شاخص های تعیین کیفیت آب که بر فیزیولوژی موجودات بنتوزی و نیز کیفیت آب اثرگذار هستند از قبیل (اکسیژن محلول، دما، شوری، pH) مورد سنجش قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست آمده از این بررسی در مجموع ۹ گونه مربوط به ۴ رده از بیمهرگان کفزی آبهای شیرین در منطقه شناسایی گردید. بیشترین درصد فراوانی بی مهرگان به‌ ترتیب مربوط به شکم پایان (Gastropoda)، حشرات (Insecta)، هیرودینه آ (Hirudinea)، الیگوکیت ها (Oligochaeta) بود. از میان شکم پایان، Lymnaea persica گونه غالب در اکثر ایستگاه‌های مطالعاتی منطقه بود. جهت ارزیابی تنوع زیستی درشت بی مهرگان کفزی منطقه مورد مطالعه از شاخص شانون (‘H) و شاخص سیمپسون (l) استفاده گردید. در نتیجه بیشترین و کمترین شاخص شانون در زمستان ثبت شده است. به منظور پی بردن به وضعیت اکولوژیکی منطقه از نظر میزان آلودگی، از شاخص BMWP استفاده گردید. نتایج وضعیت کیفیت آب بر اساس شاخص ذکر شده در بیشتر ایستگاههای نمونه برداری ضعیف بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.