مقاله فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵ :

مقاله فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه از صفحه ۳۵ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر در مراکز بهداشتی – درمانی شهر خوی در سال ۸۶-۸۵
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هایپوتیروئیدیسم مادرزادی
مقاله عوامل خطر
مقاله عقب ماندگی ذهنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه و هدف: هیپوتیروئیدی مادرزادی یکی از شایع ترین علل قابل پیشگیری عقب ماندگی ذهنی است. بروز کلی این مشکل از ۱در ۳۰۰۰ تا ۱در ۴۰۰۰ متغیر است. میانگین بروز بیماری در کشور ۱در ۱۰۰۰ تخمین زده می شود. هدف مطالعه تعیین فراوانی هایپوتیروئیدیسم مادرزادی و ارتباط آن با برخی از عوامل خطر می باشد.
مواد و روش کار: در این پژوهش توصیفی گذشته نگر باتوجه به پرونده های بهداشتی نوزادان که آزمون غربالگری هایپوتیروئیدیسم را انجام داده اند و دارای آزمون مثبت می باشند بعد از تخمین میزان فراوانی به بررسی عوامل خطر در ارتباط با آن پرداخته و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در این پژوهش ۱۶ نوزاد دارای آزمون مثبت بودند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسش نامه بود. از نرم افزار ۱۶ SPSS جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده گردید.
یافته ها: یافته ها بیانگر آن است که اکثریت موارد بالای تیتر TSH (۵۷ درصد) مربوط به جنین مونث می باشد و (۴۲۸ درصد) موارد بالای تیتر TSH مربوط به جنین مذکر می باشد. اکثریت نوزادان (۵۰درصد) که سطح TSH بالایی داشتند والدین آن ها ازدواج فامیلی دور یا نزدیک داشتند. اکثریت مادران (۵۰درصد) در حین بارداری از گوشت مرغ استفاده می کردند و در عده کمی از مادران (۷درصد) از ماهی جهت تغذیه استفاده می کردند که نشان دهنده تاثیر تغذیه با TSH بالا در نوزادان می باشد.
بحث و نتیجه گیری: بر اساس یافته های پژوهش و باتوجه به شیوع بالای بیماری در کشور و عوارض جبران ناپذیر مغزی در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع بیماری قابل پیشگیری نمی باشد. باتوجه به نتایج آگاهی دانش آموزان و مادران متاسفانه به عملکرد تبدیل نشده لذا آموزش بیشتر و ایجاد باور بهداشتی و پیشگیری در این زمینه لازم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.