مقاله کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی :

مقاله کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی از صفحه ۱۱۷ تا ۱۴۰ منتشر شده است.
نام: کاربرد رهیافت های تلفیق در تبیین الزامات اسلام شناختی در نظریه ‌پردازی اقتصاد اسلامی
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اقتصاد اسلامی
مقاله نظریه پردازی
مقاله برنامه ریزی درسی
مقاله رهیافت های تلفیقی
مقاله برنامه های میان رشته ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اقتصاد اسلامی از جمله علوم تلفیقی محسوب می شود که در سال های گذشته بر اساس روش های مدون جهت تلفیق دو رشته مورد توجه و مطالعه قرار گرفته است. این روش ها که در قالب رهیافت های تلفیق دو رشته در محافل آکادمیک دنیا مورد استفاده قرار گرفته است را می توان به صورت های: رویکرد درون رشته ای موازی، رویکرد چندرشته ای، رویکرد میان رشته ای و رویکرد فرارشته ای تقسیم بندی کرد. البته پیش از این رهیافت ‌های تلفیقی از سوی برخی صاحب نظران به عنوان بهترین مبنای طراحی اقتصاد اسلامی مورد توجه قرار گرفته است. اما در این میان یک مساله مهم وجود دارد و آن تفاوت ماهوی اقتصاد و اسلام به عنوان دو دیسیپلین تلفیقی است. به این معنا که اقتصاد یک علم بشری و اسلام یک دین الهی است و لذا روش های مذکور عینا در رشته اقتصاد اسلامی قابل تطبیق نبوده و نیازمند عمق در فهم اسلام (یا قدرت اجتهاد) به عنوان عنصر تکمیل کننده خواهد بود. از حیث روش، این تحقیق با مبنا قرار دادن رهیافت های تلفیق دو رشته در نظریه پردازی اقتصاد اسلامی، پس از بررسی و تطبیق رویکردهای مذکور با موضوع بحث، تحلیل خود را در باب ضرورت نیاز به عمق در فهم اسلام ارایه می دهد و نشان می ‌دهد که علی رغم اختلاف در میزان دشواری در اتخاذ رویکردهای فوق، عمق در فهم اسلام بالاخره در هر رویکرد ضرورت خواهد داشت و با توجه به اینکه این دو دیسیپلین از ماهیت های مشابه برخوردار نیستند، در بسیاری از مواقع امکان پیوند مستقیم این دو دیسیپلین فراهم نبوده و این کار می تواند تنها به دست فردی واجد شرایط، محقق گردد و آن شرایط چیزی نیست جز عمق در فهم اسلام یا اجتهاد در معارف دین و این مساله با توجه به سطوح مختلف اجتهادی در فقه شیعه، یک شرط غیر ممکن و صوری نبوده و قابلیت به کار بستن را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.