مقاله تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640) :

مقاله تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۲۵ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت ارقام (ارقام S.C.704 و S.C.640)
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله پرایمینگ
مقاله سرعت جوانه زنی
مقاله متوسط جوانه زنی و شاخص ویگور ۲

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثرات پرایمینگ بر جوانه زنی بذر دو هیبرید ذرت (ارقام S.C.704 و S.C.640)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد واحد قائم شهر در سال ۱۳۸۹ اجرا گردید. تیمارها شامل بذر دو رقم ذرت (۷۰۴ و ۶۴۰) و هفت محلول پرایم پلی اتیلن گلایکول (PEG) با غلظت های ۵ و ۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO۳) با غلظت های ۱ و ۲ درصد و کلرید پتاسیم (KCl) با غلظت های ۲ و ۴ درصد، آب و شاهد (بدون پیش تیمار) بود. هر چند هیچکدام از صفات از نظر آماری تحت تاثیر رقم ها تفاوت معنی داری نشان ندادند، ولی نتایج نشان داد که حداکثر سرعت جوانه زنی برای هیدروپرایمینگ (آب) و شاهد (بدون پرایمینگ) بدست آمد و کمترین طول ریشه چه برای محلول پرایم شده نیترات پتاسیم و کلرید پتاسیم با غلظت های ۲ و ۴ درصد و بیشترین میانگین جوانه زنی برای شاهد (بدون پرایمینگ) حاصل شد. حداقل طول ساقه چه برای پرایم نمودن با نیترات پتاسیم و کلرید پتاسیم با غلظت های ۲ و ۴ درصد نتیجه شد. حداکثر شاخص میزان جوانه زنی و میانگین جوانه زنی روزانه برای پرایم شاهد (بدون پرایمینگ) و حداقل متوسط زمان جوانه زنی با پرایم نمودن توسط نیترات پتاسیم و کلرید پتاسیم با غلظت های ۲ و ۴ درصد بدست آمد، و بیشترین نسبت وزن خشک ریشه چه به ساقه چه با پرایم نیترات پتاسیم و کلرید پتاسیم با غلظت های ۱ و ۲ درصد حاصل شد. کمترین نسبت وزن تر ریشه چه به ساقه چه با پرایم نمودن نیترات پتاسیم و کلرید پتاسیم با غلظت های ۲ و ۴ درصد حاصل گردید و همچنین حداکثر شاخص ویگور ۲ برای هیدروپرایمینگ (آب) و حداقل آن برای محلول پرایم شده کلرید پتاسیم با غلظت ۴ درصد بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.