مقاله تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی :

مقاله تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در فصلنامه خانواده پژوهی از صفحه ۲۳ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر آموزش مدیریت استرس بر کاهش مشکلات روان‏ شناختی خانواده های کودکان با آسیب‏ های شنوایی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کودکان با آسیب شنوایی
مقاله مدیریت استرس
مقاله آسیب‏ های روان‏ شناختی
مقاله سلامت روانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تولد کودک با آسیب شنوایی، واقعه ای تنش زا و غیرمنتظره است و خانواده را با استرس و مشکلات روان شناختی مواجه می کند. بر این اساس پژوهش حاضر با هدف بهبود سلامت روانی مادران کودکان با آسیب شنوایی از طریق اجرای کارگاه مدیریت استرس صورت گرفته است. محتوای کارگاه در دو بخش دانش افزایی و مهارتاموزی تنظیم و در شش جلسه ارایه شد. روش پژوهش حاضر شبه تجربی و طرح آن پیش آزمون ـ پس آزمون بدون گروه کنترل است. گروه نمونه پژوهش حاضر شامل ۳۳ مادر دارای کودک با آسیب شنوایی در سنین پیش از دبستان بودند که به مرکز توانبخشی کودکان ناشنوای نیوشا مراجعه کرده و داوطلب شرکت در کارگاه آموزشی بودند. ابزارهای پژوهش فهرست نشانگان (SCL-90) 90 و پرسشنامه سلامت عمومی (GHQ) بوده است. داده های حاصل از اجرای آزمون ها قبل و بعد از کارگاه با استفاده از آزمون t وابسته تجزیه و تحلیل شدند. یافته های پژوهش بیانگر کاهش مشکلات روان شناختی مادران شرکت کننده در کارگاه است. با توجه به نقش مادران در توانبخشی کودکان با آسیب شنوایی، آموزش مادران در برنامه های درمانی کودکان حایز اهمیت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.