مقاله شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی :

مقاله شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی از صفحه ۸۹ تا ۱۱۲ منتشر شده است.
نام: شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی؛ ابزاری برای برنامه ‌ریزی
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میان ‌رشته ‌ای
مقاله دانشگاه
مقاله ارزیابی
مقاله کیفیت
مقاله شاخص

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
میان ‌رشته ‌ای‌ های دانشگاهی استانداردهای تعالی خاص خود را می ‌طلبند. هدف پژوهش حاضر طراحی و تدوین شاخص ‌های ارزیابی کیفیت میان‌ رشته ‌ای ‌های دانشگاهی بوده و در آن از روش توصیفی – تحلیلی استفاده شده است. به این منظور ابتدا ابعاد مفهومی و مولفه ‌های اساسی میان ‌رشته‌ ای ‌های شناسایی شده و بر مبانی آن، عوامل، ملاک ‌ها و شاخص ‌های مناسبی طراحی و تدوین شده است. جامعه آماری تحقیق شامل اسناد و مدارک موجود در پایگاه ‌های اطلاعاتی قابل دسترس محقق در خصوص موضوع پژوهش بوده و نمونه آماری با استفاده از روش نمونه ‌گیری هدفمند مشخص شده است. نتایج تحقیق بیانگر آن است که برای ارزیابی میان ‌رشته ‌ای ‌های دانشگاهی باید به پنج بعد مفهومی شامل: مسایل چندوجهی، بینش ‌های میان ‌رشته ‌ای، تولید دانش تلفیقی، فهم میان ‌رشته ‌ای مسایل و ساختار میان ‌رشته ‌ای، و همچنین پنج عامل اصلی شامل: اهداف، برنامه درسی، فرایند تدریس – یادگیری، هیات علمی و مدیریت، توجه کرد. بر این اساس، در این تحقیق برای ارزیابی کیفیت میان‌ رشته ‌ای ‌ها؛ ۵ عامل، ۱۴ ملاک و ۵۹ شاخص شناسایی و طراحی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.