مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول :

مقاله بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۳ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تاریخ کاشت و ژنوتیپ بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش در شرایط محیطی دزفول
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ کاشت
مقاله ارقام ماش
مقاله عملکرد و اجزای عملکرد دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثرات تاریخ کاشت و رقم بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش، آزمایشی در مزرعه پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول در تابستان سال ۱۳۸۸ انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی که در آن تاریخ کاشت در سه سطح اول تیرماه، ۱۵ تیرماه و ۳۰ تیر ماه و ژنوتیپ در چهار سطح به نام های گوهر، NM92، VC3960-8،CN-9-3 در چهار تکرار انجام گرفت. در این طرح صفات عملکرد بیولوژیکی، عملکرد اقتصادی، شاخص برداشت و اجزای عملکرد، اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تاریخ کاشت بر عملکرد بیولوژیکی، اقتصادی، شاخص برداشت و اجزای عملکرد، تاثیر معنی داری در سطح ۰۰۱ داشت. تاریخ کاشت یکم تیر ماه برای همه صفات مورد بررسی مناسب ترین تاریخ کاشت بود. ارقام مورد بررسی بر تمام صفات اثر بسیار معنی داری داشتند و رقم NM92 برای همه صفات به استثنا شاخص برداشت بهترین رقم بود. اثرات متقابل رقم و تاریخ کاشت بر تمام صفات به استثنا شاخص برداشت تاثیر معنی داری در سطح ۰۰۱ داشت و بر شاخص برداشت در سطح ۰۰۵ معنی دار بود. به طور کلی بر اساس نتایج حاصله تاریخ کاشت یکم تیر ماه مناسب ترین تاریخ کاشت و رقم NM92 مناسب ترین رقم در این آزمایش ارزیابی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.