مقاله بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول :

مقاله بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۱۱۱ تا ۱۲۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا در شرایط دزفول
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ کاشت
مقاله رقم
مقاله سویا
مقاله عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات تاریخ های مختلف کاشت، بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام زودرس سویا به صورت کرتهای خرد شده نواری بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در منطقه دزفول به اجرا در آمد. ارقام مورد استفاده، ویلیامز L504، L14، ۰۳۲ وDPX و تاریخ های کشت شامل ۲۵ خرداد، ۱۰ تیر و ۲۵ تیر بودند. نتایج نشان داد که اثر تاریخ کشت بر روی صفات ارتفاع گیاه، وزن خشک بوته، شاخص برداشت، درصد روغن و پروتئین، عملکرد دانه در واحد سطح و اجزای عملکرد شامل وزن هزار دانه، تعداد دانه در غلاف و تعداد غلاف در گیاه معنی دار نبوده و تنها در صفت طول دوره رشد اختلاف معنی دار در سطح احتمال ۱ درصد محرز گردید. در این بررسی ارقام مورد آزمایش در صفات وزن خشک بوته، شاخص برداشت، درصد پروتئین دانه و درصد روغن دانه اختلاف معنی داری از خود نشان نداده و در رابطه با تعداد غلاف در بوته و تعداد دانه در غلاف در سطح ۵ درصد و در خصوص صفات عملکرد دانه، وزن هزار دانه، ارتفاع گیاه و طول دوره رشد در سطح احتمال ۱ درصد اختلاف معنی دار از خود نشان دادند. همچنین در تیمار اثرات متقابل، تنها صفات طول دوره رشد در سطح احتمال ۱ درصد و ارتفاع گیاه در سطح احتمال ۵ درصد اختلاف معنی دار از خود نشان دادند و در خصوص سایر صفات اختلاف معنی داری مشاهده نگردید. در میان ارقام مورد آزمایش رقم ۰۳۲ با متوسط عملکرد ۷۰۶۸ کیلوگرم در هکتار دارای بالاترین عملکرد و رقمDPX با متوسط عملکرد ۴۰۷۸ کیلوگرم در هکتار کمترین عملکرد در هکتار را به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.