مقاله بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر) :

مقاله بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم رفتاری از صفحه ۱۲۳ تا ۱۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه باورهای مذهبی با سلامت روان (مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابهر)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باورهای مذهبی
مقاله سلامت روانی
مقاله دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش حاضر، به بررسی رابطه بین میزان اعتقادات مذهبی و سلامت روانی اهتمام ورزیده است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر که در سال تحصیلی ۸۷-۸۸ به تحصیل اشتغال داشته اند، تشکیل می دهد. با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای تعداد ۴۰۰ نفر (۲۰۰ نفر پسر و ۲۰۰ نفر دختر) به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. برای آزمایش فرضیه ها پرسشنامه اعتقادات مذهبی و سلامت روان مورد استفاده قرار گرفت.
پس از جمع آوری داده ها فرضیه پژوهشی که شامل ۳ فرضیه بود مورد تجزیه و تحلیل واقع شد. برای بدست آوردن میزان ارتباط با وجه اشتراک بین دو گروه از ضریب همبستگی پیرسون استفاده گردید و نتایج فرضیه های پژوهش ازاین قرار است:
فرضیه اول که فرضیه اصلی پژوهش می باشد یعنی ((رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان وجود دارد)) نشان از آن داشت که از حیث آماری، با توجه به مقدار معناداری ۰۱۵ رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان با مقدار آزمون پیرسون ۰۱۷ وجود دارد. ازاین رو، فرض Ho مبنی بر عدم وجود رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان» رد می شود.
فرضیه دوم ((یعنی رابطه معنی داری بین باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان پسر وجود دارد))، آزمون فرضیه مورد نظر نشان از آن داشت که از حیث آماری، با اطمینان ۰۹۹ و سطح خطای ۰۰۱ رابطه معنی داری میان باورهای دینی با سلامت روان دانشجویان پسر با مقدار آزمون پیرسون ۰۱۴ وجود دارد. ازاین رو، فرض Ho تحقیق مبنی بر «عدم وجود رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان پسر» رد می شود.
فرضیه سوم ((رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان دختر وجود دارد))، آزمون فرضیه مورد نظر نشان از آن داشت که از حیث آماری، با توجه به مقدار معناداری ۰۸۶ رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان دختر با مقدار آزمون پیرسون ۰۱۷ وجود دارد. ازاین رو، فرض Ho تحقیق مبنی بر «عدم وجود رابطه معنی داری میان باورهای مذهبی با سلامت روان دانشجویان دختر» رد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.