مقاله تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی :

مقاله تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در دانش آب و خاک (دانش کشاورزی) از صفحه ۸۵ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر عدم قطعیت تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش در دوره ۲۰۶۹ – ۲۰۴۰ میلادی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تغییر اقلیم
مقاله حوضه آیدوغموش
مقاله عدم قطعیت
مقاله وزن دهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق تاثیر ناشی از پدیده تغییر اقلیم بر دما و بارش حوضه آیدوغموش را تحت سناریوی اقلیمیA2 و برای دوره ۲۰۴۰-۲۰۶۹ میلادی (۲۰۵۰s) با در نظر گرفتن عدم قطعیت مربوط به مدل های AOGCM مورد بررسی قرار می دهد. ابتدا مقادیر دما و بارش ماهانه هفت مدل AOGCM (مدل های گزارش (TAR در دوره پایه ۲۰۰۰-۱۹۷۱ و دوره آتی، برای منطقه مورد مطالعه تهیه گردید. سپس این مقادیر به صورت مکانی و زمانی برای حوضه آیدوغموش کوچک مقیاس شدند. نتایج در مجموع نشان می دهد که دمای حوضه در دوره ۲۰۵۰s بین ۱ تا ۶ درجه سانتی گراد نسبت به دوره پایه افزایش می یابد. این افزایش برای فصول زمستان و بهار بین ۱ تا ۴۵ درجه سانتی گراد و برای فصول تابستان و پاییز بین ۲ تا ۶ درجه سانتی گراد می باشد. این در حالی است که حوضه در دوره ۲۰۵۰s شاهد افزایش بارش عمدتا برای فصول پاییز و زمستان و کاهش آن برای دیگر فصول بوده و همچنین محدوده تغییرات بارش -۸۰ تا ۱۰۰% خواهد بود. توزیع های احتمالاتی ماهانه دما و بارش منطقه برای دوره ۲۰۵۰s با استفاده از تکنیک وزن دهیMean Observed Temperature Precipitation تولید گردیدند. نتایج در مجموع نشان می دهد که مدلHadCM3 نسبت به سایر مدل ها بیشترین وزن را برای هر دو متغیر دما و بارش به خود اختصاص داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.