مقاله مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده :

مقاله مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۲۱۵ تا ۲۲۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه استحکام باند دندان‌ های کامپوزیتی و آکریلی به آکریل ‌های بیس دنچر گرماپخت و خود به خود پلیمریزه شونده
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رزین
مقاله استحکام باند
مقاله دندان مصنوعی آکریلی
مقاله کامپوزیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: جدا شدن دندان ‌های مصنوعی از آکریل‌ بیس دنچر یکی از مشکلات عمده در بیمارانی است که از دنچر استفاده می ‌کنند. با توجه به اتلاف وقت و هزینه در اصلاح و مرمت دنچر‌ها و همچنین هزینه گزاف دندان ‌های مصنوعی خارجی، هدف این مطالعه مقایسه استحکام باند دندان ‌های کامپوزیتی و آکریلی ایده ‌آل ‌ماکو ایرانی و آیووکلار خارجی به آکریل ‌های گرماپخت و خود به ‌خود پلیمریزه‌ شونده بود.
روش بررسی: تحقیق به روش تجربی و در محیط آزمایشگاهی انجام شد. از دو نوع رزین بیس (گرماپخت و فوری) و ۴ دندان مصنوعی (آکریلی مرجان نیو، کامپوزیتی گلامور (هر دو ایرانی) و کامپوزیتی و آکریلی لیختن اشتاین) استفاده شد و بدین ترتیب، ۸ گروه مورد بررسی قرار گرفتند، که هر گروه شامل ۱۴ نمونه بود. در نمونه‌ های باند شده به رزین فوری از رزین (England،Dentsply، Repid Repair) و در نمونه ‌های باند شده به رزین گرماپخت از رزین (England، Dentsply، Selectaplus H/Trevalon) استفاده شد. برای بررسی استحکام باند از نیروی برشی در دستگاه Universal testing machine استفاده و داده‌ ها با آزمون ۲-way ANOVA آنالیز شدند.
یافته ‌ها: در رزین گرماپخت، دندان‌ های آکریلی بالاترین استحکام باند را داشتند و تفاوت معنی ‌داری با هم نداشتند (P=0.632). اما بین استحکام باند این دندان‌ ها و دندان‌ های کامپوزیتی گلامور و آیووکلار اختلاف معنی‌ داری یافت شد. در رزین فوری، دندان ‌های آکریلی و همچنین کامپوزیتی گلامور از لحاظ استحکام باند تفاوت معنی ‌داری با هم نداشتند و بالاترین استحکام باند را به خود اختصاص دادند، ولی دندان آیووکلار کامپوزیتی دارای پایین ‌ترین استحکام باند بود که با سایر دندان ‌ها اختلاف معنی ‌داری داشت (P<0.05). در دندان ‌های آکریلی بالاترین استحکام باند در شرایط استفاده ار رزین گرماپخت بود که با نوع فوری تفاوت معنی‌ داری داشت (P<0.05) ولی دندان ‌های کامپوزیتی در هر دو نوع رزین از لحاظ استحکام باند تفاوت معنی‌ داری نداشتند (P>0.05).
نتیجه ‌گیری: با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه، نوع دندان مصنوعی و روش پلیمریزاسیون رزین بیس دنچر می‌ تواند نیروی شکست را تحت تاثیر قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.