مقاله تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار :

مقاله تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در زیست فناوری میکروبی از صفحه ۷ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: تهیه و تولید ماست پروبیوتیکی با تلقیح سویه های لاکتوباسیلوس GG و مقایسه آن با ماست معمولی و تاثیر آنها در کاهش متابولیت های لیپیدی در سرم خون موش های صحرایی نر نژاد ویستار
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تری گلیسیرید
مقاله LDL ،HDL
مقاله پروبیوتیک
مقاله لاکتوباسیلوس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مصرف محصولات لبنی خصوصا ماست که در نتیجه فعالیت دو میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس حاصل می شود، به عنوان پروبیوتیک ها، بسیار مفید می باشد. یکی از اثرات باکتری های پروبیوتیک، کاهش کلسترول و تری گلیسیرید در میزبان است. در این مطالعه اثرات مصرف ماست پروبیوتیک و ماست پگاه با میزان چربی ۱۵% و ۳ % در شرایط in – vivo مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: در این پژوهش از سویه های باکتریایی مورد استفاده در تهیه ماست پروبیوتیکی کشت خالص تهیه شد، سپس برای تشخیص و تعیین پایداری باکتری ها در ماست پروبیوتیک، از تست های تشخیصی استفاده گردید. در مرحله بعد میزان کلسترول و تری گلیسیرید نمونه های ماست و میزان کلسترول، TG، HDL وLDL سرم ۶۵ راس موش صحرایی نر سفید نژاد ویستار اندازه گیری شدند.
یافته ها: در ماست های تهیه شده با نسبت های مختلفی از باکتری های لاکتوباسیلوس GG و استرپتوکوکوس ترموفیلوس پس از گرم خانه گذاری ، تعداد این باکتریها به۱۰۸ cfu/ml رسیده و در طول مدت نگهداری نیز تقریبا به همین تعداد باقی ماندند که این امر پایداری باکتری ها را در ماست پروبیوتیکی تولید شده نشان می دهد. همچنین pH بهینه جهت باکتری های موجود در ماست پروبیوتیکی میزان ۴۴۲ می باشد. میزان کلسترول و تری گلیسیرید در نمونه ماست پروبیوتیکی و همچنین در موش های تحت گاواژ با ماست پروبیوتیکی نسبت به ماست پگاه خصوصا ۳% در سرم موش های تحت گاواژ ماست پگاه کاهش چشمگیری یافته است که البته کاهش در خصوص کلسترول بیشتر از تری گلیسیرید و در مورد LDL بیشتر از HDL بوده است.
نتیجه گیری: نتایج نشان می دهند که حضور باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس GG در ماست پروبیوتیکی سبب کاهش متابولیت های چربی خصوصا کلسترول در موش گردیده که این امر احتمالا به دلیل پایین بودن میزان ترکیبات کلسترول و تری گلیسیرید در نمونه ماست پروبیوتیک نسبت به ماست معمولی، میزان pH ماست پروبیوتیک و مقاومت باکتری ها به اسید معده و تحمل ۲ pH) تا ۳) و غلظت بالای صفرا (۲ درصد) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.