مقاله ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی :

مقاله ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۲۲۷ تا ۲۳۴ منتشر شده است.
نام: ریزنشت سیستم ‌های ادهزیو توتال اچ و سلف اچ در حفرات کلاس V کامپوزیتی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نشت
مقاله باندینگ
مقاله ترمیم
مقاله توتال
مقاله سلف اچ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: این مطالعه ex vivo به منظور بررسی میزان ریزنشت در ترمیم ‌های کلاس V کامپوزیتی با استفاده از سیستم ‌های ادهزیو مختلف (سلف اچ و توتال اچ) انجام شد.
روش بررسی: ۳۰ دندان مولر سوم کشیده شده سالم انسان انتخاب شد و حفرات کلاس V به ابعاد ۵۱×۳×۳ میلی‌ متر در سطوح باکال و لینگوال دندان ‌ها تهیه شد. دندان ‌ها به ۳ گروه تقسیم شدند. باندینگ‌ های مورد استفاده در این مطالعه Excite (Ivoclar/Vivadent) وAdheSE (Ivoclar/Vivadent) و AdheSE-one (Ivoclar/Vivadent) بودند. پس از استفاده از باندینگ ها، حفرات توسط کامپوزیت InTen-S A۱ (Ivoclar/Vivadent) در سه Increment ترمیم و با دستگاه QTH با شدت ۷۰۰mW/cm۲ کیور شدند. پس از ۲۴ ساعت نگهداری در آب ۳۷ درجه سانتی ‌گراد، دندان‌ ها تحت ۵۰۰ سیکل حرارتی ۵-۵۵ درجه سانتی ‌گراد قرار گرفتند و سپس در محلول فوشین بازی ۱% به مدت ۲۴ ساعت نگهداری شدند و پس از شستشو با آب در آکریل شفاف سلف کیور مانت شدند و پس از برش زیر استریومیکروسکوپ برای تعیین میزان ریزنشت بررسی شدند. برای آنالیز آماری داده ‌ها از آزمون Mann -Whitney U استفاده شد.
یافته ‌ها: در مقایسه مارژین ‌های مینایی و عاجی در هر گروه، میزان ریزنشت در مینا کمتر از عاج بود و در گروه‌ های Excite و AdheSE-one این تفاوت از نظر آماری معنی ‌دار بود (P=0.001، P=0.043). در مقایسه مارژین‌ های عاجی، کمترین ریزنشت مربوط به باندینگ AdheSE بود، البته بین سه باندینگ از نظر آماری تفاوت معنی ‌داری وجود نداشت (P=0.14). در مقایسه مارژین ‌های مینایی، بین سه باندینگ از نظر آماری تفاوت معنی ‌داری وجود داشت (P=0.001) و کمترین ریزنشت مربوط به باندینگ Excite و بیشترین مربوط به AdheSE-one بود.
نتیجه ‌گیری: کمترین ریزنشت مارژین مینایی مربوط به سیستم ادهزیو توتال اچ و کمترین ریزنشت مارژین عاجی مربوط به سیستم ادهزیو سلف اچ دو قسمتی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.