مقاله مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان :

مقاله مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در دانش و توسعه از صفحه ۱۶۴ تا ۱۹۵ منتشر شده است.
نام: مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی دربانک ‌های دولتی شهر کرمان
این مقاله دارای ۳۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرمایه اجتماعی
مقاله صنعت بانکداری
مقاله بانک ملی
مقاله ملت
مقاله تجارت
مقاله رفاه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مقاله پیرامون مطالعه تطبیقی سرمایه اجتماعی در چهار بانک دولتی – ملی، ملت، تجارت و رفاه شهر کرمان است که از بین بانک ‌های دولتی به ‌طور تصادفی انتخاب شدند و از طریق پرسشنامه، داده ‌های مورد نیاز جمع آوری شد. برای تحلیل داده‌ های تحقیق و آزمون فرضیه ‌های تحقیق از آزمون ‌های ANOVA یک راهه، آزمون شفه و نیز آزمون T تک نمونه ‌ای استفاده شد. نتایج اصلی تحقیق نشان می‌ دهد فقط بانک رفاه از لحاظ سطح سرمایه اجتماعی و نیز مولفه ‌های تشکیل دهنده آن از بانک ‌های ملی، ملت و تجارت تفاوت معنی داری نشان می ‌دهد. همچنین نتایج تحقیق نشان داد مولفه شناسایی در کل سیستم بانکی، و شناسایی، تقابل و دو سویگی و روایت ‌های مشترک در بانک ملت، شناسایی و تقابل و دو سویگی در بانک ملی، و تقابل و دو سویگی و روایت‌ های مشترک در بانک تجارت از مقدار آزمون ((Test–T Value=4 تفاوت معنی داری ندارند و در سایر مولفه ‌های تشکیل دهنده سرمایه اجتماعی تفاوت معنی داری نشان داده است. از این نتایج چنین استنباط می ‌گردد اگر چه بانک‌ های دولتی مورد مطالعه تابع سیاست‌ های مدون بانک مرکزی هستند، اما شکل گیری و توسعه سرمایه اجتماعی می ‌تواند بر روی بهره وری بانک ‌ها از جهت جذب مشتری، میزان سپرده گذاری و در نتیجه رقابت جویی تاثیرگذار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.