مقاله شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران :

مقاله شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در پایش از صفحه ۳۶۵ تا ۳۷۲ منتشر شده است.
نام: شیوع مصرف دخانیات: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیوع
مقاله دخانیات
مقاله سلامت
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مصرف دخانیات یکی از عوامل خطر مهم و افزایش دهنده بار کلی بیماری ها در دنیا خصوصا در ارتباط با بیماری های مزمن و غیرواگیری چون بیماری های قلبی-عروقی، بیماری های تنفسی، سرطان و سکته مغزی است.
این مطالعه مقطعی بر آن بوده است تا به بررسی شیوع مصرف دخانیات در ایران بپردازد و طی آن افراد در سنین ۶۵-۱۸ سال بعنوان جمعیت هدف مورد مطالعه قرار گرفتند. شیوع مصرف دخانیات با استفاده از یک سوال «آیا دخانیات (سیگار، قلیان، پیپ) مصرف می کنید؟» اندازه گیری شد. سایر متغیر های مورد نیاز نیز با استفاده از ابزار طراحی شده جمع آوری شد. در مجموع، ۲۷۸۸۳ نفر مورد مطالعه قرار گرفته و میانگین سنی جمعیت ۳۲۷ سال (۱۱۸= انحراف معیار) بود. نتایج نشان دادند ۷۴۶ درصد از جمعیت ۶۵-۱۸ ساله ایرانی، غیرسیگاری هستند و از افراد سیگاری، ۱۰۴ درصد روزانه ۵-۱ نخ، ۸۵ درصد روزانه ۱۰-۶ نخ، ۴۶ درصد روزانه ۲۰-۱۱ نخ و ۱۵ درصد بیش از ۲۰ نخ سیگار می کشند. همچنین مصرف سیگار در استان های اصفهان، ایلام، خراسان رضوی، کرمانشاه و همدان کمتر از میانگین کشوری و در استان های بوشهر، زنجان، قزوین، کرمان و لرستان بیشتر از میانگین کشوری است. نتایج تحلیل رگرسیون لجستیک نشان داد سن، تحصیلات، جنسیت، شغل و وضعیت تاهل با متغیر سیگار کشیدن ارتباط معنی دار دارند. با توجه به یافته های این مطالعه پیشنهاد می گردد مطالعات متمرکزتری خصوصا در ارتباط با فرهنگ خاص هر منطقه و دلایل گرایش بیشتر در استان های با شیوع بالای مصرف سیگار در مقایسه با سایر استان های کشور، انجام گردد تا بتواند داده های لازم را در زمینه مقابله موثرتر در این ارتباط فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.