مقاله بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L) :

مقاله بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی) از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی کلاله تاتوره (.Datura stramonium L)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تکوین پاپی
مقاله تاتوره
مقاله اولترا میکروتوم
مقاله قطرات لییپدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاتوره (Datura stramonium L.) گیاه سمی و دارویی از تیره سولاناسه با گل های سفید، جام گل شیپوری، پنج پرچم، دو برچه متصل و کلاله ای از نوع مرطوب و پاپی دار می باشد. هدف از این پژوهش بررسی مراحل تکوینی سلول های پاپی و مشاهده آن توسط میکروسکوپ های نوری و فلورسانس است. پس از جمع آوری گل های گیاه در اندازه های متفاوت و جدا نمودن غنچه های ۷۵-۵ میلی متری، جهت بررسی بافت شناسی پس از مراحل بلوک گیری و برش گیری توسط اولترا میکروتوم، برش های نیمه نازک با تولوئیدین بلو برای میکروسکوپ نوری و اورامین O برای مشاهده با میکروسکوپ فلورسانس در طول موج های ۴۹۰-۳۸۰ نانومتر، رنگ آمیزی شدند. بررسی های میکروسکوپی مشخص نمود، سلول های پاپی تک سلولی، منشا گرفته از اپی درم بوده و در طی نمو سطح کلاله را پوشانده و در نهایت لیز و از کلاله جدا می شوند. در طی مراحل نمو، پاپی ها و سلول های بافت های زیرین آن ها فعالیت ترشحی داشتند. ترشح ترکیبات لیپیدی این سلول ها در غنچه های ۲۵-۲۰ میلی متری آغاز و با پیشرفت نمو میزان تراکم ترشحات افزایش می یابد به طوری که در کلاله بالغ غنچه های ۶۰-۴۵ میلی متری با الحاق قطرات لیپیدی، اجسام لیپیدی در زیر لایه کوتیکول و در سطح کلاله به وجود می آورند. این روند باعث پیدایش گسستگی هایی در کوتیکول گردیده و منجر به جدا شدن و فاصله گرفتن آن از دیواره سلولی می گردد. بر اساس این مشاهدات ترشحات لیپیدی از طریق این شکستگی ها به سطح کلاله رسیده و وجود این گسستگی ها عبور ترشحات لیپیدی که از طریق کوتیکول نازک صورت می گیرد را تسهیل می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.