مقاله بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass :

مقاله بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی) از صفحه ۵۷ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پامچال
مقاله استافیلوکوکوس طلایی
مقاله اثرات ضد میکروبی
مقاله GC-Mass

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پامچال صخره ای (Dionysia revolute) گیاهی دارویی و بومی ایران است که جهت رفع مشکلات گوارشی و درمان زخم های عفونی استفاده می گردد. هدف از این تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرعصاره این گیاه بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی (Staphylococcos aureus) می باشد. در این تحقیق از ارتفاعات کوه گنو (۱۳۴۸ متری از سطح دریا) در استان هرمزگان در ماه های فروردین و اردیبهشت سال ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در سه نوبت نمونه گیاهی جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شد. نمونه ها ابتدا به مدت ۱۲ ساعت در آون با دمای ۶۰ درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از آن بقیه مراحل خشک شدن در دمای اتاق و در سایه صورت پذیرفت. برای شناسایی ترکیبات دارویی گیاه و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن، اسانس و عصاره های اتانولی، اتری و آبی گیاه تهیه و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه به وسیله GC-Mass صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که هر سه عصاره گیاه خاصیت ضد میکروبی داشته و از این میان عصاره اتانولی اثر ضد میکروبی بیش تری بر رشد استافیلوکوکوس طلایی دارد، به طوری که قطر هاله عدم رشد ناشی از آن مشابه آنتی بیوتیک اریترومایسین و سفالکسین بود. در آنالیز ترکیبات شیمیایی عصاره گیاه ۲۲ ترکیب شناسایی شد که برخی از آن ها دارای اثرات دارویی و ضدباکتری می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.