مقاله افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال :

مقاله افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۱۰۶ تا ۱۱۰ منتشر شده است.
نام: افزایش فشار خون و عوارض قلبی ـ عروقی در کودکان و نوجوانان مبتلا به هیپرپلازی و تومور آدرنال
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کودکان
مقاله تومورهای آدرنال
مقاله فشار خون
مقاله مردزایی
مقاله سندرم کوشینگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: افزایش فشار خون در کودکان و نوجوانان کمیاب است. اگرچه مقاله های فراوانی در مورد فشار خون در کودکان و نوجوانان مبتلا به فئوکروموسیتوما و تومورهای زاینده آلدوسترون نگاشته شده، اما به این بیماری در تومورهای آندروژن ساز یا تومورهایی که مجموعه ای از هورمون ها را ترشح می نمایند، توجه کافی نشده است. تعداد اندک مقاله ها در این زمینه ممکن است به علت کمیاب بودن بیماری و مشکلات تشخیصی آن باشد. هدف این پژوهش مشخص نمودن شیوع فشار خون و تبعات آن در کودکان و نوجوانانی است که از تومورهای مترشحه آدرنال رنج می برند.
مواد و روش ها: تعداد ۹ بیمار، شامل ۵ دختر و ۴ پسر که بین سنین ۲ تا ۱۶ سالگی بودند مورد بررسی قرار گرفتند. این بیماران در فاصله زمانی سال های ۱۳۶۴ تا ۱۳۸۸ از راه مطب یکی از نویسندگان مقاله (ع.ا.م ق) یا از راه بخش غدد بیمارستان طالقانی مورد بررسی و درمان قرار گرفته اند. برای بررسی های بیوشیمیایی از کیت های تجارتی و به منظور تصویربرداری، از دستگاه های سی تی اسکن در سطح شهر تهران استفاده شد. بررسی های آسیب شناسی بافتی در بخش پاتولوژی بیمارستان طالقانی انجام شد.
یافته ها: تمام بیماران به جز یک نفر مبتلا به فشار خون بودند. در ۳ بیمار فشار خون شدید مشاهده شد. در یکی از بیماران به علت شدت فشار خون هیپرتروفی بطن چپ مشاهده گردید.
نتیجه گیری: این نخستین پژوهشی است که در ایران به بررسی فشار خون در کودکان و نوجوانان مبتلا به تومورهای ترشحی آدرنال پرداخته و سازوکار ایجاد این بیماری به همراه نشانه های بالینی و آزمایشگاهی این بیماری کمیاب در ۹ بیمار ایرانی مورد بحث قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.