مقاله هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین :

مقاله هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۹۴ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: هیپرکلسیوری در کودکان با عفونت ادراری بستری در مرکز آموزشی – درمانی قدس قزوین
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عفونت ادراری
مقاله هیپرکلسیوری
مقاله کودکان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: عوامل زمینه ساز زیادی شانس بروز عفونت ادراری را افزایش می دهند. در برخی مطالعه ها به نقش هیپرکلسیوری در ایجاد عفونت ادراری اشاره شده است.
هدف: مطالعه به منظور ارزیابی وضعیت هیپرکلسیوری در کودکان مبتلا به عفونت ادراری انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی که در سال ۱۳۸۶ در مرکز آموزشی – درمانی کودکان قدس قزوین انجام شد، ۵۰ کودک مبتلا به عفونت ادراری از نظر هیپرکلسیوری بررسی شدند. برای تعیین وجود هیپرکلسیوری از نسبت کلسیم بر کراتینین تصادفی ادرار بر حسب میلی گرم استفاده شد. متغیرهای سن، جنس، سابقه عفونت ادراری و هماچوری در گروه هیپرکلسیوریک و گروه با دفع طبیعی کلسیم در ادرار (نرموکلسیوریک) مقایسه شدند. داده ها با آزمون های آماری، تی و کای دو تحلیل شدند.
یافته ها: از ۵۰ کودک مبتلا به عفونت ادرای، ۲۷ کودک (۵۴%) به هیپرکلسیوری مبتلا بودند. اختلاف معنی داری بین دو گروه هیپرکلسیوریک و نرموکلسیوریک از نظر وجود یافته های سونوگرافی مشاهده شد (P<0.05).
نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، ضروری است هیپرکلسیوری در کودکان مبتلا به عفونت ادراری بررسی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.