مقاله کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز :

مقاله کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در فضای جغرافیایی از صفحه ۱۸۲ تا ۲۰۸ منتشر شده است.
نام: کاربرد شاخص های ناپایداری جوی برای آشکارسازی و تحلیل دینامیک توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ تبریز
این مقاله دارای ۲۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص های ناپایداری جوی
مقاله روش تحلیل دینامیک
مقاله توفان تندری
مقاله ترمودینامیک جو
مقاله تبریز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توزیع احتمال وقوع توفان های تندری تبریز نشانگر اجتناب ناپذیر بودن وقوع آن ها بویژه در دوره های برگشت کوتاه مدت بوده و از این رو توفان های تندری و پدیده های فرعی ناشی از آن در تبریز یک خطر مخرب دایمی محسوب می گردند.
به منظور ارزیابی توفان های تندری از شاخص های ناپایداری جوی مختلفی استفاده می شود که در این مطالعه برای ارزیابی توفان تندری روز ۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ از شاخص های CAPE، CIN، SI، KI، TTI، LI، SOI،SWEAT و شاخص آب قابل بارش یا PW استفاده شده است. کاربرد شاخص های مذکور نشان داد که نتایج به دست آمده از کل شاخص ها وقوع ناپایداری شدید جوی در حد توفان تندری در تبریز را مورد تایید قرار می دهد که در این میان شاخص شوالتر یا SI به علت نتایج جالب توجهی که ارایه کرده بهتر از سایر شاخص ها شناخته شده است. همچنین تشدید ناپایداری جوی و حرکات قائم و همرفتی در سه تراز ۶۵۰، ۷۰۰ و ۷۵۰ هکتوپاسکال در روز ۵ اردیبهشت نشان می دهد که وقوع توفان تندری، بارش ۱۷۵ میلی متری و بارش تگرگ در روز مذکور نمی تواند به علت ناپایداری محلی هوا که عمدتا در فصل بهار آذربایجان همرفت دامنه ای است، باشد، بلکه وقوع ناپایداری شدید و توفان تندری مذکور بر اثر ورود جبهه هوای سرد و عوامل سینوپتیک انجام گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.