مقاله ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی :

مقاله ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۹۰ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۱۴ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: ارتباط بین تغییر وضعیت زن در حال زایمان و میزان احساس درد در فاز فعال زایمانی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وضعیت نشسته
مقاله وضعیت خوابیده به پشت
مقاله درد زایمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بسیاری از زنان در دوران بارداری نگران درد زایمان بوده و این نگرانی باعث تمایل آنان به انجام سزارین می شود. امروزه از روش های مختلف دارویی و غیردارویی برای کاهش درد زایمان استفاده می شود، این مطالعه با هدف بررسی اثر تغییر وضعیت قرارگیری زنان در فاز فعال زایمان روی میزان شدت احساس درد زایمان انجام شد.
روش کار: این کار آزمایی بالینی روی ۴۰۰ زن در فاز فعال زایمانی که به روش مبتنی بر هدف انتخاب شده بودند انجام شد. نمونه ها پس از پرکردن پرسشنامه و ثبت مشخصات فردی، ابتدا در وضعیت نشسته قرار گرفته و بعد از ۱۵ دقیقه به حالت خوابیده به پشت تغییر وضعیت می دادند. تغییر وضعیت هر ۱۵ دقیقه یک بار بین این دو حالت تکرار شد و شدت درد کمر و شکم در هر وضعیت با استفاده از خط کش درد تعیین و ثبت شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS(نسخه ۱۱) و آزمون های t مستقل و مجذور کای تحلیل شد.
یافته ها: دراکثر زنان مورد مطالعه در وضعیت نشسته میزان درد کمر و شکم کمتر از حالت خوابیده به پشت بود و با تغییر وضعیت قرارگیری از حالت نشسته به وضعیت خوابیده به پشت میزان شدت احساس درد بیشتر شد. بین تغییر وضعیت قرارگیری زن در حال زایمان و میزان احساس درد در شکم و کمر در فاز فعال زایمان ارتباط معنی داری وجود داشت (P=0.000).
نتیجه گیری: وضعیت نشسته می تواند باعث کاهش احساس درد در کمر و شکم و تغییر شدت درد از شدید به متوسط و از متوسط به خفیف در فاز فعال زایمان شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.