مقاله برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران :

مقاله برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله جنگل ایران از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: برآورد زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه در باغ گیاه شناسی ملی ایران
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باغ گیاه شناسی ملی ایران
مقاله بنه
مقاله آلومتری
مقاله زیتوده برگ
مقاله ذخیره کربن برگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
باغ گیاه شناسی ملی ایران متشکل از کلکسیون های بومی و غیربومی متعددی است که قطعه های بومی آن شامل گونه های درختی و درختچه ای متنوعی از جنگل های طبیعی ایران است. یکی از گونه های بومی باغ بنه (Pistacia atlantica) است که تراکم زیادی در برخی کلکسیون های بومی باغ دارد. درختان و درختچه های باغ های گیاه شناسی در جذب دی اکسید کربن جو و تلطیف هوا نقش مهمی دارند و در تمام نقاط دنیا از اهداف اصلی احداث باغ های گیاه شناسی به شمار می روند، از این رو در این پژوهش زیتوده و ذخیره کربن برگ گونه بنه بررسی شد. به این منظور با استفاده از روش نمونه برداری طبقه ای تصادفی، ۳۰ اصله درخت بنه گزینش شده و فاکتورهای کمی مورد نظر در آنها اندازه گیری شد. سپس برگ های یک قطاع ۴۵ درجه از سطح تاج جمع آوری، توزین (وزن تر) و پس از خشک کردن در داخل آون، دوباره وزن (وزن خشک) شد. پس از سوزاندن مقدار کافی از برگ های خشک شده در کوره الکتریکی و توزین خاکستر، وزن مواد آلی برگ و مقدار کربن برگ ها به دست آمد. همچنین مقدار دی اکسید کربن جذب شده از جو توسط برگ ها و همچنین روابط آلومتریک محاسبه شد. بر اساس نتایج حاصل، متوسط زیتوده برگ، متوسط ذخیره کربن برگ و متوسط مقدار جذب دی اکسید کربن از جو در هکتار به ترتیب، ۶۹۴، ۲۶۲ و ۹۶۳ کیلوگرم به دست آمد و از این نظر اختلاف بین طبقه های قطری مختلف درختان نمونه معنی دار نبود. در بررسی روابط آلومتریک نیز پس از تعیین روابط رگرسیونی مناسب مشخص شد که فاکتور قطر متوسط تاج، تاثیرگذارترین متغیر بر زیتوده برگ و ذخیره کربن برگ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.