مقاله تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام) :

مقاله تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله جنگل ایران از صفحه ۷۱ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر فعالیت های تفرجی بر پوشش گیاهی و خاک پارک جنگلی (مطالعه موردی: پارک جنگلی چقاسبز ایلام)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تفرج
مقاله خاک
مقاله تنوع گونه ای
مقاله پارک جنگلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق تاثیر تغییر کاربری مناطق جنگلی به پارک های جنگلی بر پوشش گیاهی و خاک در پارک چقاسبز استان ایلام بررسی شده است. به این منظور ۳ منطقه ۳۰ هکتاری شامل مناطق بدون تفرج، تفرج متوسط و تفرج شدید مشخص شد. برای برداشت داده ها، در هر منطقه ۲۰ قطعه نمونه به روش منظم تصادفی با ابعاد شبکه ۱۵۰×۱۰۰ متر، پیاده شد. نوع و درصد پوشش گونه های علفی در ۴ ریز قطعه نمونه ۱۵ متر مربعی در هر قطعه نمونه ثبت شد. در هر قطعه نمونه از عمق ۰ تا ۳۰ سانتی متری افق معدنی، ۳ نمونه خاک برداشته شد و یک نمونه ترکیبی به آزمایشگاه انتقال یافت. برای حذف عامل ذهنیت و درک بهتر ساختار پوشش گیاهی و تعیین گرادیان عمده تغییرات در ساختار پوشش گیاهی سه منطقه، از روش تجزیه و تحلیل خوشه ای و تجزیه و تحلیل تطبیقی قوس گیری شده استفاده شد. تجزیه و تحلیل تطبیقی متعارفی برای تعیین مهم ترین عامل های خاک تغییرپذیر در سه منطقه به کار گرفته شد. نتایج نشان داد پوشش گیاهی منطقه با تفرج شدید با منطقه با تفرج متوسط و منطقه بدون تفرج کاملا متفاوت است و در یک دسته مجزا گروه بندی می شود. درصد کربن آلی، ازت کل، فسفر قابل جذب، پتاسیم تبادلی و عمق لاشبرگ در مناطق با تفرج شدید کاهش یافته، ولی بر مقدار pH و وزن مخصوص ظاهری این منطقه افزوده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.