مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn2+) به وسيله جلبک دریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn2+) به وسيله جلبک دریایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn2+) به وسيله جلبک دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn2+) به وسيله جلبک دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn2+) به وسيله جلبک دریایی :

مقاله تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn۲+) به وسيله جلبک دریایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی) از صفحه ۹۳ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: تصفیه بیولوژیکی پساب های حاوی فلز سمی روي (Zn۲+) به وسيله جلبک دریایی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پساب
مقاله محیط زیست
مقاله جلبک دریایی
مقاله فلزات سنگین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
متدهای حذف فلزات سنگین و سمی (روش های شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیک) اهمیت زیادی دارند. از بین روش های فیزیکی می توان به: اسمز معکوس، الکترودیالیز و تبادل یونی، از بین روش های شیمیایی به رسوب دهی شیمیایی، احیا شیمیایی، الکترولیز و تبادل یونی و در نهایت روش های بیولوژیک شامل استفاده از: قارچ ها، جلبک ها، باکتری ها، مخمرها و سلول های گیاهی جهت حذف این آلودگی ها اشاره کرد. روش های شیمیایی و فیزیکی دارای معایبی می باشد بنابراین امروزه از روش های بیولوژیک استفاده می گردد. از بین جاذب های بیولوژیک رفع آلودگی پساب، جلبک های قهوه ای دریایی بالاترین راندمان را دارند. در این تحقیق از این آلگ ها (فوکوس سراتوس) جهت جذب فلزات سمی روی (Zn) در راکتور بچ استفاده شده است. نقش کلیدی را در جذب یون روی، گروه های فعال سطح آلژینات بر عهده دارند. سینتیک جذب زیستی روی، اثر pH و درجه حرارت بر میزان جذب آن بررسی گردید. زمان تعادل حدود ۳۰۰ دقیقه، ماکزیمم جذب برای روی حدود ۰۷۱ میلی مول بر گرم به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.