مقاله روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه :

مقاله روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در الهیات تطبیقی از صفحه ۱۰۳ تا ۱۱۶ منتشر شده است.
نام: روش تاویلی – تمثیلی فهم قرآن در عرفان و مذهب باطنیه
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مثل
مقاله ممثول
مقاله تاویل
مقاله عرفان
مقاله باطنیه
مقاله کشف
مقاله تعلیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مکتب عرفان و مذهب باطنیه، از این جهت که برای آیات قرآن و کلمات آن، معانی باطنی قایلند، اعتقاد یکسانی وجود دارد. از این رو، هر دو طریق، برای کشف حقایق معانی قرآن کریم، روشی خاص را پاسخگو می داند؛ اما از لحاظ «روش شناختی» تمایز و اشتراک هایی در شیوه هرمنوتیکی دو نحله فوق وجود دارد که با مطالعه دقیق در متون و منابع آنان، این تمایز و اشتراک ها روشن می گردد؛ با این بیان که در تاویل عرفانی سه ویژگی وجود دارد: الف) کشف مفهوم در بطن آیات؛ ب) تهذیب نفس برای دست یابی به کشف؛ ج) گذر از معانی حسی و راه یابی به معانی باطنی و روحانی.
اما در نزد باطنیه مشخصه های اصل تاویل عبارت است از: الف) تعیین مصداقی مفاهیم کلمات قرآن؛ ب) تعلیم؛ ج) آزاد بودن و تردد معانی از حسی به روحانی و یا بالعکس از روحانی به معانی حسی.
مقاله حاضر عهده دار تبیین این ویژگی ها و فرآیندهای روش شناختی این دو بینش است که با سیری در تبیین مفاهیم اصطلاحی، نظیر «مثل» و «تاویل» در آرای آنها شروع و در پایان، به وجوه اشتراک و تمایز در روش آن دو در تبیین قرآن کریم پرداخته شده است و سر انجام به داوری صحیح فهم متن اشاره گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.