مقاله بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی :

مقاله بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۱۶ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسیب های مکانیکی
مقاله انرژی ناشی از ضربه
مقاله قابلیت ماندگاری
مقاله گوجه فرنگی
مقاله ویژگی های بیوفیزیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گوجه‌ فرنگی از جمله میوه های حساس به ضربات مکانیکی و تنش های فیزیکی است. میزان قابل توجهی از این محصول در خلال عملیات برداشت، حمل و نقل و جابه جایی از بین رفته و به ضایعات تبدیل می شود. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ارتفاع سقوط و جنس سطح سقوط بر ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی در طی یک دوره ۱۸ روزه بوده است.
مواد و روش ها: در این تحقیق نمونه های گوجه ‌فرنگی رقم هیبریدی رام (Rum TH 20163) انتخاب شدند و اثر سه ارتفاع مختلف شامل صفر ،۳۰ و ۶۰ سانتیمتر و سه جنس مختلف سطح سقوط شامل چوب، فوم و پلاستیک روی ماندگاری و ویژگی های بیوفیزیکی گوجه فرنگی شامل دانسیته، فاکتور فشردگی، سختی بافت، رنگ و نیز انرژی ناشی از ضربه در طی ۱۸ روز انبارداری در دمای ۱۵ درجه سانتی گراد بررسی شد.
یافته ها: با افزایش ارتفاع سقوط نظیر آنچه که در اثر افزایش مدت زمان نگهداری حاصل شد، فاکتور فشردگی افزایش یافت. این در حالیست که افزایش ارتفاع سقوط، در عین حال که سبب تشدید انرژی ناشی از ضربه و تغییرات رنگ محصول می شود، سختی بافت را در طی زمان نگهداری، به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه ثابت می کند که سطح فوم کمترین آسیب ناشی از ضربه را به میوه ها وارد می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.