مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی :

مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱۰۰ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگ MTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ریزنشت کرونالی
مقاله پست
مقاله گوتاپرکا
مقاله MTA

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: حداقل طول ماده پرکننده انتهای ریشه و بیرون آوردن گوتا پرکا در هنگام تهیه فضای پست یکی از دشواری های قرار دادن پست در دندان های با ریشه کوتاه است.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی مقایسه ای ریزنشت کرونالی پلاگMTA و گوتا پرکا در ریشه های کوتاه آماده شده برای پست به روش نفوذ باکتریایی بود.
مواد و روش: برای این پژوهش آزمایشگاهی، ۴۰ دندان تک ریشه کشیده شده کوتاه با طول ریشه ۱۳ میلی متر انتخاب گردید. پس از آماده سازی کانال ها، فضای پست در دندان های مورد بررسی تهیه و سپس دندان ها به گونه تصادفی به دو گروه آزمایشی (گوتاپرکا و MTA) بخش گردیدند. ۱۵ دندان با گوتا پرکا و سیلر AH۲۶ با تکنیک تراکم جانبی پر شدند و بی درنگ فضای کافی برای پست آماده گردید، به گونه ای که تنها ۳ میلی متر گوتاپرکای انتهای کانال باقی ماند. ۱۵ دندان با پلاگ MTA به طول ۳ میلی متر پر شدند. ۵ دندان در گروه شاهد مثبت و ۵ دندان در گروه شاهد منفی قرار گرفتند. در گروه شاهد مثبت یک کن اصلی بی سیلر در کانال دندان ها قرار گرفت و گروه شاهد منفی با گوتا پرکا و سیلر AH۲۶ با روش تراکم جانبی به طول ۱۳ میلی متر پر گردیدند و بخش تاجی آن به وسیله موم چسب کاملا مهر و موم شد. پس از کامل شدن زمان سفت شدن مواد پر کننده کانال، دندان ها وارد سیستم ریزنشت باکتری انتروکوک فیکالیس گردید و به مدت ۱۲۰ روز در این سیستم قرار گرفتند. زمان کدورت محیط کشت هر نمونه در این مدت ثبت شد. سرانجام داده ها با آزمون فیشر (Fisher exact) واکاوی گردیدند.
یافته ها: در همه نمونه ها در گروه گوتاپرکا، میان روز ۱۲ تا ۳۵ و در گروه MTA، تنها در ۴ نمونه میان روز ۷۴ تا ۱۱۳ کدورت دیده شد. در همه نمونه ها در گروه شاهد مثبت در طی دو روز ریزنشت گزارش گردید، در حالی که در گروه شاهد منفی هیچ نشانه ای از ریزنشت باکتری در طول زمان بررسی دیده نشد. از نظر آماری تفاوت معنادار (p<0.001) میان ریزنشت گروه اول و دوم گزارش گردید.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج این بررسی، توان مهر و موم کنندگی MTA بسیار بهتر از توان مهر و موم کنندگی گوتاپرکا به عنوان ماده پر کننده کانال ریشه در دندان های با ریشه کوتاه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.