مقاله فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی :

مقاله فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱۲۰ تا ۱۲۶ منتشر شده است.
نام: فراوانی کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در دو گروه جوان و سالخورده ایرانی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسکواموس سل کارسینومای دهانی
مقاله بیماران جوان و سالخورده
مقاله شیوع
مقاله جمعیت ایرانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: تومورهای بدخیم دهانی یازدهمین بدخیمی شایع در دنیاست و شایع ترین گونه آن اسکواموس سل کارسینومای دهانی بوده، که به گونه معمول در افراد میانسال تا سالخورده دیده می شود اما به تازگی در جوانان افزایش یافته است.
هدف: هدف از این پژوهش، تعیین فراوانی اسکواموس سل کارسینومای دهانی در دو گروه سنی گوناگون در جمعیت ایرانی و مقایسه عوامل در پیوند با آن در این دو گروه بود.
مواد و روش: پژوهش از گونه توصیفی بود و در سه مرکز انستیتو سرطان شناسی امام و بیمارستان طالقانی و بوعلی تهران از اردیبهشت ماه ۱۳۸۶ تا تیر ماه ۱۳۸۸ انجام شد. گروه مورد بررسی کنونی از بیمارانی با تشخیص کارسینوم سلول سنگفرشی دهان (OSCC) پس از بیوپسی تشکیل شده بودند. داده های دموگرافیک، مرحله بیماری، شغل، گروه خونی و دیگر عوامل خطر ساز با بررسی پرونده پزشکی گردآوری شد. بیماران به دو گروه سنی ۴۵ سال و پایین تر و گروه سنی بالای ۴۵ سال بخش گردیدند و از لحاظ متغیرهای ثبت شده با هم مقایسه و واکاوی آماری شدند. برای بررسی متغیرها از آزمون کیفی کای-اسکوار (Chi–Square) با استفاده از نرم افزار SPSS ورژن ۱۶ استفاده گردید.
یافته ها: از ۱۷۰ بیمار مبتلا بهOSCC ، ۱۳۸ نفر (۸۲۲ درصد) در گروه سنی بیشتر از ۴۵ سال قرار داشتند و در این گروه میان دو جنس تفاوت معناداری دیده نشد. زبان و گروه خونی A به ترتیب بیشترین جای بروز و گروه خونی در مبتلایان بود ۳۲ (p<0.05) بیمار (۱۸۸ درصد) در گروه سنی ۴۵ سال و کمتر قرار داشتند. مخاط فک پایین و کف دهان بیشترین نواحی درگیر را در بر می گرفت. بیشتر مبتلایان ساکن شمال کشور بوده و در مرحله چهار بیماری قرار داشتند(p<0.05) .
نتیجه گیری: کارسینوم سلول سنگفرشی دهان در بیماران سالخورده ایرانی شایع تر بوده و الگوی بیماری در بیماران جوان متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.