مقاله مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت :

مقاله مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱۲۷ تا ۱۳۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه سه روش مورد استفاده در آماده سازی شیارها بر میزان ریزنشت فیشورسیلانت
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیشورسیلانت
مقاله ایرابریژن
مقاله اناملوپلاستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: به منظور کاهش ریزنشت روش های گوناگون آماده سازی و پاکسازی شیارها پیش از کاربرد فیشور سیلانت توصیه شده است. این روش ها شامل آماده سازی شیارها با استفاده از پروفیلاکسی توسط پودر پامیس، اناملوپلاستی، باندینگ های رزینی، لیزر و ایرابریژن است.
هدف: هدف از این پژوهش آزمایشگاهی، بررسی و مقایسه ریزنشت با استفاده از سه روش آماده سازی ۱) روش معمولی پروفیلاکسی با پامیس، ۲) روش اناملو پلاستی با فرز و ۳) روش ایرابرژن، پیش از اسید اچینگ و قرارگیری فیشورسیلانت بود.
مواد و روش: در این بررسی مداخله ای ۶۰ دندان مولر سوم بی پوسیدگی در ۴ گروه بخش شدند. دندان ها به یکی از سه روش یاد شده آماده شدند. سیلنت کلینپرو روی همه دندان ها قرار داده شد. دندان ها برای ۵۰۰ چرخه حرارتی میان ۵ تا ۵۵ درجه و زمان تکرار ۳۰ ثانیه ترموسیکل شدند و سپس در نرمال سالین قرار گرفتند. همه دندان ها از اپکس مهر و موم شدند و تا ۱۵ میلی متر لبه سیلانت با دو لایه لاک ناخن پوشیده شدند. سپس دندان ها به مدت ۲۴ ساعت در فوشین ۰۵ درصد قرار گرفتند تا اجازه نفوذ ماده رنگی به فضاهای احتمالی میان مینا و سیلانت داده شود. دندان ها به گونه باکو لینگوال موازی با محور طولی برش داده شد. سطح ها برای بررسی میزان ریزنشت میان صفر تا دو بخش بندی و زیر استریو میکروسکوپ بررسی شدند. یافته ها توسط آزمون کروسکالواریس و من ویتنی واکاوی آماری گردید.
یافته ها: در گروه ایرابریژن، نسبت به دیگر گروه ها بیشترین شمار دندان ها بی ریزنشت بودند. در گروه شاهد ۴۶۷ درصد، پامیس ۴۰ درصد، ایرابریژن ۲۶۷ و گروه فرز ۵۳۳ درصد از نمونه ها درجاتی از ریزنشت را نشان دادند. ریزنشت در گروه ایرابریژن کمتر از دیگر گروه ها بود. تفاوت معنا دار میان ریزنشت میان سه روش آماده سازی شیارها پیش از کاربرد فیشورسیلانت دیده نشد(p>0.05) .
نتیجه گیری: استفاده از روش های ایرابریژن و اناملوپلاستی نسبت به روش معمول پروفیلاکسی با پامیس باعث کاهش ریزنشت زیر فیشور سیلانت نمی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.