مقاله استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا :

مقاله استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۷۸ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب ماهی تغلیظ شده
مقاله پروتئین تک یاخته
مقاله لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
مقاله لاکتوباسیلوس پلانتاروم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یکی از مشکلات عمده که در کارخانجات پودر ماهی کیلکا وجود دارد آب ماهی تغلیظ شده (stick water) است که علاوه بر مشکلات زیست محیطی، به لحاظ وجود باکتری های پروتئولیتیک، بوی بسیار زننده ای در اطراف کارخانه بوجود می آورد.
مواد و روش ها: در این تحقیق از لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (Lactobacillus bulgaricus) و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده استفاده گردید. پس از سازگاری لاکتوباسیل ها به مخلوطstick water و آب مقطر، باکتریها با غلظت مشخص به stick water اضافه شده و در زمان های مختلف، میزان رشد باکتری ها مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از به پایان رسیدن فرآیند تخمیر، عمل استخراج و لیوفیلیزاسیون پروتئین حاصل انجام شد و اسیدهای آمینه، درصد پروتئین، رطوبت، چربی و خاکستر تعیین شد.
یافته ها: میزان تولید محصول برای لاکتوباسیلوس پلانتاروم بین ۱۳ تا ۱۵ گرم در لیتر و برای لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بین ۱۶ تا ۱۹ گرم در لیتر بوده که با اضافه نمودن گلوکز به ترتیب به ۲۰ تا ۲۲ و ۲۱ تا ۲۵ گرم در لیتر افزایش داشت. تغییرات بین تولید پروتئین در دو باکتری معنی دار نبود. میانگین پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر در محصول تولید شده به ترتیب ۸۲۲۶، ۱۰۲، ۰۵۴ و ۱۵۵۸ درصد بود. این در حالیست که میانگین مقادیر فوق در stick water اولیه به ترتیب ۵۱۵، ۲۲۶، ۹۲ و ۰۵۷ درصد بوده است.
نتیجه گیری: نتایج آنالیز کمی و کیفی اسیدهای آمینه نشان داد که اکثر اسیدهای آمینه در پروتئین تولید شده وجود داشته که قابل مقایسه با استاندارد FAO /WHO می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.