مقاله بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی :

مقاله بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۴۱ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی مشکلات بهداشتی مرتبط با نوبتکاری در کارگران غیر اقماری صنایع پتروشیمی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوبتکاری
مقاله نظام غیر اقماری
مقاله مشکلات بهداشتی
مقاله صنایع پتروشیمی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: نوبتکاری پدیده ای اجتماعی است که اثرات نامطلوبی بر زندگی انسان بجا می گذارد. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان شیوع مشکلات بهداشتی و همچنین فاکتورهای خطر ایجاد کننده اختلالات یاد شده در کارگران شاغل در نظام غیراقماری انجام شده است.
روش بررسی: این مطالعه مقطعی در سال ۸۸ در ۱۴ شرکت پتروشیمی وابسته به شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام گرفت. در این مطالعه ۲۳۵۷ کارگر (۵۶۳ درصد روزکار و ۴۳۷ درصد نوبتکار) شرکت نمودند. ابزار گردآوری داده ها در این مطالعه پرسشنامه بوده که سوالاتی در زمینه ویژگی های دموگرافیک، نظام نوبت کاری و مشکلات بهداشتی در آن گنجانده شده بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS (نسخه ۱۱۵) انجام گرفته و مقدار آلفای کمتر از ۰۰۵ به عنوان سطح معنی داری در نظر گرفته شد.
یافته ها: میانگین سن گروه روزکار و نوبتکار به ترتیب ۸۲۰±۳۶۲۶ و ۸۸±۳۴۹۶ سال و میانگین سابقه شغلی آنان به ترتیب ۷۵۰±۱۰۸۳ و ۷۵۵±۱۰۱۵ سال برآورد گردید. شیوع مشکلات بهداشتی در بین نوبتکاران بیش از روزکاران بود. آنالیزهای چند متغیره رگرسیون نشان داد که علاوه بر کار در نظام نوبتکاری، متغیرهای دیگری مانند طولانی بودن ساعات کار، وضعیت استخدام، شغل دوم، سن و تحصیلات نیز در ایجاد اختلالات بهداشتی نقش دارند.
نتیجه گیری: شیوع اختلالات گوارشی و روحی- روانی در نوبتکاران به طور معنی داری بیش از روزکاران بود. اگر چه کار در نظام نوبتی عامل اصلی مرتبط با مشکلات گزارش شده می باشد، اما وقوع این مشکلات تنها ناشی از نوبتکاری نبوده، بلکه متغیرهای دموگرافیک و شغلی نیز در این امر دخیل هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.