مقاله بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ :

مقاله بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در لیزر پزشکی از صفحه ۱۳ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات امواج RF و میدان الکترومغناطیس حاصل از تابش MRI بر فرآیند فولیکولوژنز در موش های صحرایی بالغ
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فولیکولوژنز
مقاله پرتو الکترومغناطیس
مقاله MRI
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: با توجه به افزایش روزافزون استفاده از امواج الکترومغناطیس در صنعت و پزشکی، خصوصا در دستگاه های تشیخصی مانند MRI، بررسی همه جانبه ای درباره اثرات میدان های الکترومغناطیس با شدت های مختلف بر فعالیت بافت ها و ارگان های مختلف ضروری به نظر می رسد. لذا بر آن شدیم تا تاثیر امواج RF و میدان الکترومغناطیس با شدت ۱۵ تسلا که شدت مورد استفاده در اکثر دستگاه های تشخیصی MRI می باشد را بر فرآیند فولیکول زایی در موش های صحرایی بعنوان مدل حیوانی مورد مطالعه قرار دهیم.
روش بررسی: جهت این تحقیق تعداد ۲۲ راس موش صحرایی بالغ ماده به سن ۸ هفته و به وزن
۲۰۰+۲۰ گرم از نژاد ویستار انتخاب شدند و ۱۱ راس از آنها به مدت ۳۰ دقیقه تحت تاثیر امواج دستگاه MRI با شدت ۱۵ تسلا همراه با امواج RF (Radiofrequency) با فرکانس ۶۳ مگاهرتز قرار گرفتند (گروه تجربی) و ۱۱ راس از آنها تحت تاثیر امواج دستگاه MRI به مدت ۱۵ تسلا و بدون امواج RF قرار گرفتند (گروه شاهد). پس از بیهوشی، خونگیری از قلب جهت اندازه گیری هورمون های استروژن، پروژسترون، FSH و LH انجام شد. در ضمن پس از لاپاراتومی حیوانات، تخمدان های آنها برداشته شد و تخمدان های خارج شده از بدن حیوانات پس از توزین و اندازه گیری قطر، بلافاصله در فرمالین بافر ۱۰% جهت انجام عملیات تهیه اسلاید قرار گرفتند و جهت شمارش انواع فولیکول ها از میکروسکوپ Olympus استفاده شد و تمام فولیکول های اولیه، ثانویه و بالغ موجود در اسلایدها بطور کامل با بزرگنمایی ۱۰۰ برابر، مورد شمارش قرار گرفتند. داده های کمی حاصل از اندازه گیری های وزن و قطر تخمدان، تعداد انواع فولیکول ها و تغییرات سطوح هورمونی به کمک آزمون T– test تجزیه و تحلیل p<0.05 معنی دار در نظر گرفته شد.
یافته ها: نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از عدم وجود تفاوت معنی دار p<0.05 در تمام پارامترهای اندازه گیری شده بین گروه های تجربی و شاهد می باشد بجز در مقادیر هورمود LH و FSH که گروه تجربی کاهش معنی دار نسبت به گروه شاهد نشان داد.
نتیجه گیری: کاهش مقادیر LH و FSH در این تحقیق احتمالا ناشی از تاثیر گذاری امواج الکترومغناطیسی بر سطوح بالایی مغز (هیپوتالاموس) و آزاد سازی GnRH بوده و نهایتا این تحقیق موید کم خطر بودن امواج دستگاه MRI جهت تصویر برداری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.