مقاله نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه :

مقاله نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۲۰۹ تا ۲۱۶ منتشر شده است.
نام: نانوستراتیگرافی و پالئواکولوژی سازند سورگاه در میدان گازی تنگ بیجار (چاه شماره ۱۰) و تطابق آن با برش نمونه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نانوستراتیگرافی
مقاله سازند سورگاه
مقاله نانوفسیل های آهکی
مقاله تنگ بیجار
مقاله پالئواکولوژی
مقاله زاگرس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه نانوستراتیگرافی سازند سورگاه، بر روی چاه شماره ۱۰ میدان گازی تنگ بیجار انجام پذیرفت. این مطالعه، اولین تحقیق بر اساس نانوفسیل های آهکی بر روی سازند سورگاه در برش تحت الارضی محسوب می شود که نتیجه آن شناسایی ۳۱ جنس و ۵۶ گونه نانوفسیلی می باشد. تلفیق اطلاعات به دست آمده و مطابقت با زوناسیون استاندارد جهانی در برش مطالعه شده، منجر به تشخیص زون های UC8 تا UC12 با سن تورونین میانی تا سانتونین پیشین گردید. تطابق کرونوستراتیگرافی با برش نمونه نشان می دهد، که قاعده سازند سورگاه در مطالعه حاضر، سن جوان تری نسبت به برش نمونه دارد. یافته های نانوفسیلی حکایت از آن دارد که رسوبات سازند سورگاه در عرض جغرافیایی پایین و در محیطی کم عمق و غنی از مواد غذایی نهشته شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.