مقاله بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال :

مقاله بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۳۶ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: بررسی دقت پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رادیوگرافی پانورامیک
مقاله رادیوگرافی دیجیتال
مقاله پوسیدگی دندانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در اکثر مراکز رادیولوژی کشور ما تبدیل سیستم‌ های تصویربرداری به سیستم دیجیتال با بهره‌ مندی از تکنولوژی Computed Radiology (CR) در حال انجام است. در صورتی که قابلیت پانورامیک دیجیتال برای بررسی ضایعات کوچک دندان به اثبات برسد، در مواردی که تهیه کلیشه ‌های داخل دهانی مشکل است با اطمینان بیشتری می‌ توان از سیستم پانورامیک به روش CR استفاده کرد. هدف از این تحقیق بررسی حساسیت و ویژگی رادیوگرافی پانورامیک دیجیتال در تشخیص پوسیدگی ‌های پروگزیمال در مقایسه با رادیولوژی بایت وینگ بود.
روش بررسی: در این مطالعه ۱۰۰ بیمار مراجعه کننده به یکی از مرکز خصوصی رادیولوژی دهان و فک و صورت که برای آنها هر دو تکنیک بایت وینگ و پانورامیک تجویز شده بود، وارد مطالعه شدند. ابتدا کلیشه پانورامیک و سپس بایت وینگ توسط متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت بر روی نگاتوسکوپ مشاهده شده و پوسیدگی ‌های بین دندان‌ های خلفی به تفکیک محل پوسیدگی ثبت گردید. حساسیت و ویژگی پانورامیک دیجیتال با یافته ‌های حاصل از مشاهده بایت وینگ به عنوان استاندارد طلایی سنجیده شد. همچنین برای حساسیت و ویژگی به دست آمده حدود اطمینان ۹۵% محاسبه شد.
یافته‌ ها: در این تحقیق حساسیت و ویژگی روش پانورامیک در کل دهان به ترتیب ۷۶۲% (حدود اطمینان ۹۵% برابر ۵۶۷% -۷۵۷%) و ۰۹۱% (حدود اطمینان ۹۵% برابر ۵۹۲%-۲۸۹%) به دست آمد.
نتیجه ‌گیری: در این مطالعه مشخص شد روش پانورامیک نسبت به روش بایت وینگ حتی علی ‌رغم استفاده از مزایای دستکاری دیجیتال آن قبل از پرینت فیلم از حساسیت کمتری برخوردار است. از این رو تکنیک بایت وینگ به منظور مشاهده پوسیدگی‌ های بین دندانی برتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.