مقاله بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه :

مقاله بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از صفحه ۸۶ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: بررسی تولید بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکلی های جدا شده از عفونت های ادراری و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در کرمانشاه
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشریشیا کلی
مقاله عفونت ادراری
مقاله آنتی بیوگرام
مقاله کرمانشاه
مقاله ESBL

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: امروزه ظهور ارگانیسم هایی که قادر به تولید بتالاکتامازهای با طیف وسیع (ESBL) هستند، بحرانی در درمان عفونت های باکتریایی محسوب می شود. اشریشیاکلی مولد عفونت ادراری، هم مانند بسیاری از باکتری ها قادر به تولید این نوع از بتالاکتامازهاست. این آنزیم ها بر آنتی بیوتیک هایی مثل سفتازیدیم، سفوتاکسم، سفپودوکسیم و سفپیم موثرند. از آنجایی که شناسایی این نوع باکتری ها به صورت روتین در آزمایشگاه ها صورت نمی گیرد کسب اطلاعاتی در خصوص میزان فراوانی باکتری های مولد این آنزیم ها ضروری به نظر می رسد.
روش کار: این مطالعه توصیفی- مقطعی در روی ۲۰۰ ایزوله اشریشیا کلی عامل بروز عفونت ادراری در شهر کرمانشاه انجام گرفت. پس از تشخیص اشریشیا کلی با تست های بیوشیمیایی مرسوم، میزان حساسیت آنها نسبت به آنتی بیوتیک های مختلف به روش کربی بایر و تولید ESBL به روش DDST تعیین شد.
یافته ها: بیشترین میزان حساسیت به ترتیب به ایمی پنم (۱۰۰%)، آمیکاسین (۹۷%)، نیتروفورانتوئین (۹۵۵%)، جنتامیسین (۸۵%)، سفپیم (۷۵%)، سفتازیدیم (۷۴%)، افلوکساسین (۷۳۵%)، سیپروفلوکساسین، سفتریاکسون و آزترئونام (۷۱%) و سفوتاکسیم (۷۰%) و در مقابل بیشترین میزان مقاومت به ترتیب نسبت به آمپی سیلین (۷۷%)، کربنی سیلین (۷۶%)، پی پراسیلین (۷۴%) و کوتریموکسازول (۶۲۵%) مشاهده شد. میزان مقاومت به سفالوسپورین های نسل سوم بین ۶۳-۷۵% بود. پنجاه و چهار مورد (۲۷%) از ایزوله های مورد بررسی ESBL تولید کردند و اکثر آنها یعنی ۴۷ ایزوله (۸۷%) قادر بودند که هر چهار نوع آنزیم ESBL مورد مطالعه را تولید نمایند.
نتیجه گیری: با توجه به شباهت ها و تفاوت های مشاهده شده در خصوص فراوانی مقاومت های آنتی بیوتیک و نیز فراوانی ایزوله های مولد ESBL در نواحی مختلف کشور و نیز سایر کشورها توصیه می شود جهت جلوگیری از شکست های درمانی، آزمایش های مربوط به تشخیص این آنزیم ها در کنار آنتی بیوگرام، به صورت روتین در آزمایشگاه های میکروب شناسی انجام پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.