مقاله بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم :

مقاله بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در پژوهنده از صفحه ۲۰۸ تا ۲۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در کودکان سن مدرسه شهر قم
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کم‌ خونی فقر آهن
مقاله آزمون منتزر
مقاله کودک سن مدرسه
مقاله اختلالات تغذیه ای کودکان
مقاله بررسی تغذیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کم ‌خونی فقر آهن شایع ترین اختلال تغذیه ‌ای و از مشکلات بهداشتی عمده در کودکان است که با رشد و تکامل ناکافی، تغییرات خلقی و رفتاری، و افت تحصیلی در آنان همراه است. شناخت عوامل مرتبط با این عارضه گام موثری در کنترل و پیشگیری از آن می ‌باشد. لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین شیوع و عوامل مرتبط با کم ‌خونی فقر آهن در کودکان سن مدرسه شهر قم انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی ۵۵۴ دانش ‌آموز مدارس ابتدایی شهر قم به صورت تصادفی انتخاب شدند. گردآوری داده‌ ها با استفاده از پرسشنامه و آزمایش شمارش سلول‌ های خونی بود. جهت سنجش ابتلا به کم خونی از شاخص منتزر (نسبت حجم گلبول‌ های قرمز به تعداد آن) استفاده شد و مقادیر بالای ۱۳ به عنوان کم خونی فقر آهن در نظر گرفته شد.
یافته‌ ها: ۲۹۷ کودک (%۵۳۶) مبتلا به کم ‌خونی فقر آهن بودند. %۴۴۱ مبتلایان را کودکان ۸-۷ سال تشکیل می‌ دادند. بین مصرف ناکافی گروه غذایی گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها، و ابتلا به کم‌ خونی رابطه معنی ‌دار آماری وجود داشت (P<0.05).
نتیجه ‌گیری: شیوع کم‌ خونی فقر آهن در کودکان سن مدرسه به ویژه در سال های اول تحصیلی جای نگرانی دارد و لزوم توجه به اجرای برنامه ‌های آموزشی و حمایت از دانش ‌آموزان در معرض خطر را مطرح می ‌نماید. ضمنا این تحقیق کاربرد شاخص منتزر به دلیل حساسیت در غربالگری کودکان مبتلا به کم‌ خونی در بدو ورود به مدرسه و تاکید بر مصرف گروه غذایی گوشت و حبوبات و تخم مرغ و مغزها را نیز مطرح می‌ نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.